Connect with us

Playoff Ranking

Playoff Ranking #15 – 2016

 

playoffranking

 

Az év legszebb időszaka. Megjelennek az első hópelyhek, Buffaloban és néhány további északi pályán a hófalak, és egyre hosszabbra nyúlnak a rájátszás scenariók. Avagy itt a football-karácsony.

 

1. (1.) New England Patriots 12-2

 

Tegnap volt 6 éve. Morzsoljunk el egy könnycseppet.

 

 

 2.(3.) Dallas Cowboys 12-2

 

A Buccaneers ellen 32/36-os mutatóval, 89 %-kal passzolt Prescott. Pont a legjobbkor javult vissza a formája, mert most az a Lions jön, akik a legjobb százalékkal (73) engedik dobni a mindenkori ellenfél irányítóját.

 

 3. (4.) Oakland Raiders 11-3

 

Lehet hogy az utolsó meccs a Black Hole-ban. Nem valószínű, de lehet. 14 év után először a rájátszásban, két lépésre a bye weektől. Mi hangulat lesz ott, te jó ég…

 

 4. (5.) Seattle Seahawks 9-4-1

 

2016, NFC West villámösszefoglaló:

 

nfcwest2016

 

 5. (2.) Kansas City Chiefs 10-4

 

pr15_kc

 

6. (7.) New York Giants 10-4

 

Az egy évvel eltolódott ciklusért Steve Spagnuolo lesz a felelős. Csak szólok, hogy kire kell majd február elején mutogatni. Az utolsó két meccsen két MVP-aspiráns QB 26 drive-ot vezethetett, és a Prescott-Stafford duó összesen 1, azaz egy TD-drive-ot tudott vezetni!

 

7. (8.) Atlanta Falcons 9-5

 

Az előző két hét volt a pihenő, a Panthers és a Saints ellen azonban még meg kell dolgozni a csoportgyőzelemért.

 

8. (9.) Pittsburgh Steelers 9-5

 

Egyet előre, de csak a Lions-Packers-Buccaneers kavarás miatt a következő két helyen. Egyébként meg Boswell for president, megmentette a szezont!

 

9. (6.) Detroit Lions 9-5

 

Egyelőre még maradtak, de a Dallas elleni vereség, és egy Bucs győzelem New Orleansban már cserére ösztönözne.

 

10. (-) Green Bay Packers 8-6

 

Winstonék kétszer támadhattak a győzelemért a Dallas ellen, de egyik alkalom reménytelenebb volt, mint a másik. Így viszont hátrányba kerültek a Packersszel szemben, és a Kinek mennyire kemény? különkiadásban egyelőre a Packers kerül ki győztesen. (Winstonék) A Lionst sem biztos, hogy meg tudják előzni, mert ott egyelőre egyetlen meccsel állnak csak jobban (azonos mérleget feltétlezve) a strength of victory soron, mint a detroitiak.

 

11. (-) Tennessee Titans 8-6

 

És igen, végre, végre ki tudtam innen szórni a Texanst! Áldassék érte a Titans védelem minden tagja, akik a második félidőben lenullázták a Chiefst, de mindenekelőtt a meccs hőse Ryan Succop, az egykori kansasi Mr. Irrevelant. Amikor Tucker reggeli előtt félálomban rugdos 56 yardos gólokat, akkor egy 53-as nem tűnik különösebben nagy számnak, de a kemény fagyban a labda nagyjából egy darab kőhöz hasonlítható, így aki képes – ha csak másodikra is – de 53-ról is elég messzire és pontosan rúgni a disznóbőrt az óra lepörgésekor, annak jár a kalaplengetés!

 

12. (12.) Baltimore Ravens 8-6

 

Ravens vagy Dolphins? Dolphins vagy Ravens? A floridaiak is legit tipp lennének ide, de ha már múlt héten ügyesen megmagyaráztam a Ravenst, akik pedig ugyan megpróbálták lábon lőni magukat, de elhibázták, akkor már maradnak itt.

 

1/1 Cleveland Browns 0-14

 

Lehet adakozni! Csak tessék, csak tessék:

 

pr15_cle

https://www.gofundme.com/browns-perfect-season-parade-fund

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!