PODCAST      KERESŐ

Podcast
3

Triple Coverage #39 – Válaszolunk! – II. rész

Hétfőn arra kértünk Titeket, hogy tegyetek fel nekünk kérdéseket, bármi ami érdekel. Szép számmal jöttek is ezek, mi pedig tegnap összeültünk és igyekeztünk mindet megválaszolni. Mivel elég hosszúra nyúlt, ezért kettébontottuk az adást, ma délelőtt  a komolyabb kérdésekkel kapcsolatban beszélgettünk, ma pedig főleg a komolytalanabb, viccesebb kérdéseket taglaltuk.

 

triplecoverage

 

A rész elején még két komolyabb témával foglalkozunk, egyrészt hogy érdemes-e az egyetemi játékosoknak kihagyniuk bowl meccsüket, másrészt hogy a jelenlegi fiatal irányítók (Mariota, Winston, Wentz, Prescott) közül kit gondolunk a legjobbnak és ki lehet a legjobb később. Majd fény derül arra, hogy Baldwin a jobb irányító, vagy Wilson a jobb elkapó, hogy Warwolf vajon bug-e vagy létező személy, vagy hogy ha Brady a jobb szemére nem lát, akkor melyik a vak oldala.

 

Továbbra is várjuk véleményeiteket , iratkozzatok fel iTunes csatornánkra (ott is várjuk a review-kat), de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot. ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot mp3-ban.

 

 

Megosztás:
  • googleplus
  • rss
  • mail

Írta: katonadani

  • Benke

    Köszönöm a válaszokat :)

    Ezt a második részt felrakjátok az iTunesba? Mert az első fent van, de ez nincs, innen a honlapról meg nem indul el a lejátszás almás kütyükön

  • nincs fent? :O intézkedem

  • basszus és tényleg elfelejtettem a linket betenni adminban…jó hogy szóltál, most már fent van, csekkoltam :)