Connect with us

Hír

A Browns győzni akar, nem érdekli az 1/1

A Cleveland Browns jelenleg az 1/1-es büszke birtokosa, viszont, ha nyernének és a 49ers kikapnak, akkor azonos mérleg esetén a San Francisco lenne az 1/1-es. Ez azonban Hue Jacksont egyáltalán nem érdekli, nem fognak a vereségre játszani.

 

robertgriffiniii0328ftr_pvfhxm3ixjo212vjzvhuse57v

 

Jackson szerint nincs különbség, hogy valaki 1/1-es vagy 1/2-es, vagy netalán 1/3-as, minden évben vannak remek játékosok. Ráadásul a csapat keményen dolgozik, meg sem fordult sem az ő, sem pedig a játékosok fejében, hogy leadják a meccset. Főleg, hogy a Steelers több sztárját pihentetni fogja, így minden adott arra, hogy a Browns megnyerje a szezonbeli második meccsét is. Főleg, hogy állítólag RGIII és játékra alkalmas.

 

Ez az 1/1-re hajtunk dolog különben is inkább egy médiafogás, mint valóság. Egy 1/1-es edzőt jó eséllyel kirúgnak, még akkor is van rá esély, ha első éves. A liga leggyengébb csapatában játszó játékosokért értelemszerűen nem kapkodnak a piacon, sokkal kisebb szerződéseket kapnak, könnyen a karrierjük is véget érhet. Ráadásul ott van a csapat morálja, 14 vesztes mérkőzés után aligha van bárkinek kedve elveszíteni még egy utolsó meccset, ami egyébként hosszú távon is megmérgezheti az öltözőt. Ilyen nem nagyon van, ahogy a mentalitásnak sincs helye az NFL-ben.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!