Connect with us

Hír

A Giants a győzelemért játszik, csak senki nem hisz nekik

A New York Giantsnek abszolút tét nélküli a Redskins elleni idegenbeli meccs, így is úgy is ötödik kiemeltek lesznek. Viszont azt mondjták, hogy nem fogják pihentetni a kezdőiket, hanem a győzelemre fognak játszani. Csakhogy ezt senki nem hiszi el.

 

eli-manning-dab-12-19-15

 

Legalábbis a fogadóirodák szorzói alapján erre lehet következtetni. A Giants győzelme 3,5-ös szorzót ér, ami konkrétan magasabb, mint például az edző nélküli, újonc irányítóval felálló Ramsé (3,15) a Cardinals ellen. Persze oké, a Redskinsnek mennie kell a győzelemért, de ez még így is egy 7,5 pontos esélyesség, tehát a fogadóirodák szerint csak lézengeni mennek ki az Óriások.

 

Ami amúgy nem egy kifejezetten előnyös stratégia. Nagyon jó példa rá a 2010-es Bears, akik biztos 2. kiemeltekként leadták az utolsó meccsüket a Green Bay Packers ellen, akik így éppen hogy, de bejutottak a rájátszásba, majd végigverve mindenkit (a Bearst az NFC döntőben) megnyerték a Super Bowlt. Vagy ott van akár a 2011-es 15-1-es Packers, akik a Lions elleni utolsó meccsükön pihentették a kezdőiket, majd a ritmusból kiesett offense miatt rögtön kikaptak a Giants ellen.

 

Csoport riválist soha nem jó rájátszásba engedni, ráadásul a Redskins idén már egyszer legyőzte a Giantst. Persze New Yorkban akár játszhatnak arra is, hogy valami csoda folytán a Lions legyőzi a Packerst, egy Redskins győzelemmel pedig így ki is esnének Rodgersék.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!