Connect with us

Minden ami NFL

A leggyengébb láncszem – NFC West

Végül pedig következzenek az NFC West csoportjának leggyengébb láncszemei. Annyiban csalni fogok, hogy több helyen is lehetne újoncokat hibáztatni, de amíg találok egy hasonlóan gyenge láncszemet, mint ők, akkor inkább a tapasztalt játékost veszem elő, mint ez élete első szezonját teljesítő rookie-t. Az eddigi NFC csoportok ITT, ITT és ITT találhatók.

 

Los Angeles Rams

 

Offense – Greg Robinson

 

A Rams támadójátékának rákfenéje egyértelműen az offensive line. Nem is tudom hogy gondolták Los Angelesben hogy egy rookie majd egy ilyen fal mögött életképes szezont futhat. Greg Robinson ugyan nem nagyon lóg ki lefele az egységből, de posztja az egyik legfontosabb a csapatban és nem hogy maradéktalanul nem látja el, de pocsék teljesítményre képes. Volt már olyan mérkőzése, hogy 2 sack 4 hurry és 5 hit jött az oldaláról és akkor ez még nem is volt kirívó eset. A nagyobbik gond, hogy a futójáték sem működik vele/mögötte, Gurley pocsék szezonja nagyban köszönhető az ő munkájának is.

 

Defense – E.J. Gaines

 

A védelemben már sokkal jobb a helyzet. Egyedül a Janoris Jenkins helyén játszó Gaines lóg masszívan lefele a csapatból. Gyenge teljesítményének ékes bizonyítéka hogy a túloldalán felálló Johnson felé 30-as passer ratinggel rosszabbul dobálnak az irányítók, és amíg ő már 8 TD-t engedett, addig csapattársa csak hármat.

 

Seattle Seahawks

 

Offense – Bradley Sowell

 

Nem volt könnyű a helyzet, ugyanis az egész O-line egy az egyben felférne ide, a center Britt kivételével, de míg Ifedi és Fant rookie, Sowell már a negyedik idényét tapossa a profik között. Ugyan sérülés is hátráltatta a szezon során, de jól mutatja játékának értékét, hogy se előtte, se utána nem volt meggyőző.

 

sowell

 

Defense – Steven Terrell

 

Nehéz szívvel ugyan, de itt kénytelen voltam a beugró kezdő safetyt Terrellt megtenni bűnbaknak. Nem egy hálás feladat Earl Thomast helyettesíteni, mert akaratlanul nagyok az elvárások, de annyira nem találtam más gyenge pontot, hogy kénytelen voltam élni a lehetőséggel. Terrell egyébként koránt sem olyan szörnyű, de az elég kemény, összetartó védelemből még kilóg.

 

San Francisco 49ers

 

Offense – Torrey Smith

 

Hazudnék, ha azt mondanám nem lett volna választék és ha nagyon részletes szeretnék lenni, akkor minimálisan lehet találtam volna még nála is gyengébb láncszemet. Egy ugyanakkor biztos, Torrey Smith mélyen tudása és a jelenlegi mezőny WR átlaga alatt teljesít. Kaepernickkel és a fallal ugyanakkor nincs szerencséje, de nagy hiba lenne azt feltételezni, hogy máson múlik az, hogy ilyen kevés szerepe van idén. Igazi mélységi célpontként nyilván több időre van szüksége az elszakadáshoz, de ilyenből idén talán egyet se láttunk. Nem mellékesen blokkolásban sincs a csapat hasznára.

 

Defense – Eli Harold

 

Az biztos volt, hogy a front7-ből kerül ki a „győztes, már csak azt kellett kitalálni ki legyen az. Hodges és Buckner mellett nem igazán van jó teljesítmény, de végül Haroldot választottam. A futás elleni védelem borzasztó a 9ers háza táján és ebben a két OLB igencsak ludas. Végül azért Harold lett a kettőjük közül, mert ő pass rushban is gyengébb évet tudhat maga mögött mint párja.

 

Arizona Caridnals

 

Offense – Michael Floyd

 

Lehet, hogy ebben a választásban benne van az is, hogy Floyd felé hatalmas elvárásokkal nézett mindenki a szezon elején, de talán ő az, aki a legtöbb segítséget nyújthatná az amúgy is rossz formában játszó Palmernek. Erre mi történik? Floyd még Palmernél is nagyobb hullámvölgybe került és folyamatos dropjaival, rossz route-jaival szinte már-már ki is játszotta magát a kezdőből. Nem csak az örökifjú Fitzgerald, de Nelson is elé került a rangsorban és egyelőre várjuk azt a meccset, ahol egyáltalán közepes teljesítményt nyújt.

 

Michael Floyd

 

Defense – Marcus Cooper

 

Előre lehetett sejteni, hogy Coopernek nem lesz idén könnyű dolga, ugyanis már előre prognosztizálni lehetett, hogy ő lehet a legtámadhatóbb pontja ennek a csapatnak, ezért az ellenfelek is előszeretettel keresik majd. Nos, ez annak ellenére is megvalósult, hogy az egész defense kisebb csalódást kelt, de még így is rá lehet bökni, ha a leggyengébb építőelemről beszélünk.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!