About the author

Related Articles

 • Attila

  Gratula!
  Kérdések:
  Mit kell csinálni tavasszal és nyáron? Mennyit van Magyarországon és mennyit az usában? Vagy ez teljesen online és sose szokott kimenni? Ha kimegy, mi az oka annak (fontos meeting vagy ilyesmi)? Mennyi a fizetés? :D Nyilván nem kell elárulni a pontos összeget csak nagyjából, de szerintem egy jól menő amerikai cégnél egy elemző évi 50 ezer dollárral kezd kb. ha nem több.

 • az offseasonről beszéltünk, de végül nem került bele a cikkbe, mert így is hosszú lett és a többihez képest nem volt annyira érdekes.

  Nem tudja még Zoli sem igazán a holtszezon-programot még, májusig valszleg draft,draft,draft, aztán már csak 2-3 hónap augusztusig, ebben az időben szabadságot is ki kell venni meg tréningek lehetnek.

  Folyamatosan itthon van igazából, mindent lehet innen is csinálni. Max a senior bowlra vagy combine-ra kimegy, ha úgy alakul majd.

  Fizetést természetesen nem tudok :)

 • Attila

  Köszi! persze igaz, a draft meg a kombájn kitölti egy darabig az időt. Tulajdonképpen akkor már csak május június július marad, amikor persze szabit is ki kell venni, logkius, így tényleg elmegy az év.

 • Attila

  viszont akkor, ha itthon lakik amerikai fizetéssel (mert gondolom nem magyar fizut kap) :D na hát az kicsit durva :D

 • Kox#

  Nagyon jó cikk. Érdekes téma. Gartula a srácnak a kitartáshoz és az elért sikerekhez!!!!

2017 Fűzővel Kifelé! Impresszum     Infinety hirdetés   Kapcsolattartó: Veres Annamária