Connect with us

Hír

Darrelle Revis nem akar már játszani

A Revis-sziget már nem érinthetetlen, egyre több nyugdíjas, illetve TD-t szerző elkapó tölti pihenését ott. Így tesz Darrelle Revis is már, aki egy bizalmasa szerint azért játszik borzasztó formában, mert valójában nem is akar már játszani. Az elmúlt 9 évben korszakos elitként játszó cornerback Revis idén látványosan megzuhant. A PFF-nél 3 évben is elit kategóriába került, de első és a 2015-ös szezonja kivételével végig az élbolyba tartozott, legrosszabb esetben is alulról karcolva az elitet. Idén ő a 82. a pozícióján.

 

New York Jets v Buffalo Bills

 

Az All-Pro játékost rendszeresen megégetik hatalmas elkapásokkal, nincs pozícióban, nem jó a coverage, eltéveszti a route-okat. Különösen meglepő a helyzet, mivel a Jets hát hónapos huzavona után írt alá a volt elsőkörössel. 5 évre 70 millió, amiből aláíráskor garantált lett 39 millió. Pénzügyileg a Jets nem feltétlenül járna rosszul az elküldéssel, mivel jövőre már csak 6 milliós dead cap maradna utána, később pedig semennyi. Az más kérdés, hogy sikerült kifizetniük 39 millió dollárt egy közepes és egy nagyon rossz szezonra – egy embernek. Revis mellesleg a második legjobban fizetett CB.

 

Nagy kérdés, mi lesz így. A Jets még a szörnyű játéka ellenére sem valószínű, hogy elengedné, jelenleg nincs életképes cseréje. Pár nappal korábban Revis maga is azt mondta a jövőjével kapcsolatban, hogy “majd meglátjuk”. Ez azért erős visszaesés a nyári “addig játszom, míg leesnek a kerekeim” elgondolásához képest.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!