Connect with us

Hír

Egyedi cipőkkel a jótékonyságért

Ahogy arról már facebook oldalunkon említést tettünk, a héten My Cause, My Cleats néven egy nagyon jó kezdeményezést létesített az NFL a Players’ Tribune segítségével: minden játékos büntetés nélkül játszhat egy teljesen egyedi cipőben, ami valamilyen jótékonysági alapítványra utal, legyen az a sajátja vagy más által szervezett. A cipőket a 13. forduló után elárverezik, az érte kapott összeget pedig az a szervezet kapja meg, amit a cipő képviselt. A cipőkre a liga hivatalos honlapján lehet licitálni.

 

cover

 

Chris Long a The Waterboys Initiative alapítványnak gyűjt, akik Kelet-Afrikának biztosítanak ivóvizet.

chris-long

 

 

Matt Ryan a Children’s Healthcare of Atlanta nevével ellátott cipőjével az atlantai beteg gyerekeket támogatja.

matt-ryan

 

 

Devon Still neve sokak számára ismerős, így nincs abban meglepetés, hogy a saját Still Strong alapítványt képviseli, ami a rákbetegségben szenvedő gyerekek gyógyulását segíti.

devon-still

 

Michael Thomas, a Dolphins safetyje a Van Douzer alapítványnak gyűjt, ami a gyerekek felnevelésében nyújt támogatást.

michael-thomas

 

DeAngelo Williams cipőjén sem lepődünk meg, a mellrák diagnosztizálására és legyőzésére hívja fel a figyelmet saját alapítványa által, hiszen édesanyját is e betegség miatt vesztette el.

deangelo-williams

 

Greg Olsen is saját, és egyben sajnálatos tapasztalata által szervezett alapítványának nevével ellátott cipőben játszik, ami a szívbeteg gyerekek gyógyítására, illetve gyermekkórházak fejlesztésére összpontosít.

greg-olsen

 

 

Brian Peters, a Texans linebackere a Tylers’s Light alapítványra hívja fel a figyelmet, ami arra törekszik, hogy minél kevesebb ember használjon kábítószert, és segítsen leszokni a függőségben szenvedőknek.

brian-peters

 

 

Chris Harris jr. is saját alapítványának gyűjt, ami olyan gyerekeket támogat, akik nem rendelkeznek megfelelő paraméterekkel vagy képességekkel ahhoz, hogy focista legyen belőlük, holott mindenkinek jár az esély.

chris-harris

 

 

Allen Robinson saját alapítványával a Jacksonville-ben és környékén élő gyerekek tanulmányi lehetőségét támogatná ezekkel a lábbelikkel.

allen-robinson

 

Dak Prescott már túl van saját meccsén, amiket ezekben a cipőkben játszott végig. Az édesanyját rákban elvesztő játékos az American Cancer Society alapítványt támogatná. Ugyanezt a szervezetet választotta a Texans cornere, A.J. Bouye is.

dak-prescott

 

a-j-bouye

 

Clay Matthews a Cure Duchenne alapítvány cipőjével készül eltiporni a Texans támadófalát vasárnap, amivel Duchenne-szindrómás gyerekeken kíván segíteni.

clay-matthews

 

Jordan Howard egy súlyos tüdőbetegségre, az IPF-re hívja fel a figyelmet, ahogy Jarvis Landry is.

jordan-howard

 

jarvis-landry

 

A Chargers safetye, Darrell Stuckey, és a Redskins rúgója, Dustin Hopkins is a Fellowship of Christian Athletes keresztény alapítványnak adományozná a befolyó összeget.

darrell-stuckey

 

dustin-hopkins

 

Richard Sherman saját alapítványát, a Blancket Coverage Foundationt támogatná cipőjével, ami a nehéz sorsú gyermekek életén kíván javítani.

richard-sherman

 

Jameis Winston a cukorbetegség veszélyeire hívja fel a figyelmet a Juvenile Diabetes Foundation nevével ellátott cipőjével.

jameis-winston

 

Nick Folk a Childen’s Tumor Foundation munkáját szeretné segíteni ezekkel a lépőkkel.

nick-folk

 

Von Miller cipőjét már láthattátok facebook oldalunkon, alapítványa a szegény, rosszul látó gyerekeket támogatja szemüvegekkel.

von-miller

 

Cam Heyward nem lép pályára sérülés miatt egy jó darabig, de az adományozás lehetőségéről ő sem mond le. Cipőjével a saját hátrányos helyzetű fiatalok teljes életet élő lehetőségét elősegítő  alapítványának szeretne adakozni.

cam-heyward

 

Justin Ellis, a Raiders DT-je a gyermekek rákbetegségének gyógyításáért küzdő American Childhood Cancer Organizationnek jótékonykodik.

justin-ellis

 

Kirk Cousins az International Justice Mission szegényeket támogató szervezetének gyűjt adományokat.

kirk-cousins

 

Jaelen Strong is egy rákkutatásért és legyőzésért foglalkozó szervezetnek, az American Cancer Societynek ajánlja fel a cipőjéért kapott összeget.

jaelen-strong

 

Brian Cushing saját szervezete az amerikai katonáknak illetve a Houston-közeli veteránoknak nyújt anyagi támogatást.

brian-cushing

 

A Raiders long snappere, Jon Condo a gyermekek rákbetegségét legyőző Emily Whitehead Foundationt választotta magának.

jon-condo

 

Vernon Davis saját alapítványának nevével ellátott cipőjében fog játszani, ami a hátrányos helyzetű, művészetet kedvelő gyermekek megfelelő képzésében segít.

vernon-davis

 

Csapattársa, Pierre Garcon alapítványa a Haitin élő emberek életszínvonalán szeretne javítani.

pierre-garcon

 

Devonta Freeman saját alapítványa a rászoruló gyermekeken kíván segíteni, illetve tanulmányaikat elősegíteni.

devonta-freeman

 

Christian Covington, a Texans védőfalembere a Sunshine Kids alapítványon keresztül adományozna a rákbetegségben szenvedő gyermekeknek.

christian-covington

 

A szintén Texans játékos Quintin Demps a Houstonban élő szegénynegyedek infrastruktúráját feljavító Wheelers Ave 5c’s szervezetét támogatja lábbelijével.

quintin-demps

 

Brock Osweiler a Ronald McDonald House of Houstonnak adományozza a cipőjéért kapó összeget, akik beteg gyerekeknek nyújtanak orvosi ellátást és szállást.

borck-osweiler

 

Ryan Kerrigan alapítványa az amerikai fővárosban élő, súlyosan beteg gyermekek családján próbál segíteni.

ryan-kerrigan

 

John Simon a K9-es rendőrkutyák kiképzését támogató K9s4COPs szervezetnek ajánlja fel az adományokat.

john-simon

 

Blake Bortles saját alapítványa a fogyatékos gyermekek életkörülményén szeretne javítani.

blake-bortles

 

Kevin Johnson egy szintén IR-en lévő játékos, ám ő is csináltatott egy különleges cipőt, amivel a houstoni szellemi fogyatékosokat támogató Mental Health America of Greater Houstonnak ajánlja fel a befolyó pénzt.

kevin-johnson

 

A Texans jelenlegi centere, Greg Mancz a houstoni fiataloknak kíván támogatást nyújtani.

greg-mancz

 

Továbbra is egy Texans játékos surranójával folytatjuk, Whitney Mercilus a saját alapítványának gyűjt, ő is fogyatékos gyermekek életkörülményének javításán fáradozik.

whitney-mercillus

 

Ezekiel Elliott szintén túl van a maga találkozóján, ő egy texasi állatvédő egyesületnek ajánlotta fel a cipőjét.

ezekiel-elliott

 

Torrey Smith is saját alapítványát rakta a cipőjére, amivel rászoruló gyerekeknek nyújt támogatást.

torrey-smith

 

Xavier Rhodes ebben a cipőben játszott a Cowboys ellen hajnalban, amivel a Fanconi-anémiára, egy ritka csontvelő betegségre gyógymódot kereső alapítványnak jótékonykodott.

xavier-rhodes

 

Russell Wilson is saját alapítványának keresett támogatókat, ami a seattle-i gyerekeket kívánja ösztönözni a sikeres életre.

russell-wilson

 

Drew Brees saját Brees Dream Foundationjét rakatta a cipőjére, amivel a segítségre szoruló gyerekeknek próbál támogatás adni.

drew-brees

 

Eric Berry 7 éves karrierje során most játszhat először szülővárosában, ahol  két évvel ezelőtt diagnosztizált rákját is kezelték. Neki sikerült felépülnie, és saját alapítványával másokkal is meg akarja tapasztaltatni ezt az érzést.

eric-berry

 

LeSean McCoy az ALS-ben szenvedő embereknek szeretne segíteni a cipőjével.

lesean-mccoy

 

Larry Fitzgerald alapítványa nyári táborokat biztosít szegény körülmények között élő gyerekeknek, illetve az egészségügyi támogatásukat is segíti.

larry-fitzgerald

 

Derek Carr a Valley Children’s Healthcare alapítványnak akar segíteni, ami a három éve született fia életét is megmentette. Most ő segít a beteg gyermekeknek ezzel a cipővel.

derek-carr

 

Mike Evans és Tyrann Mathieu a rasszizmus által bántott embereken kíván segíteni, illetve minden erőt megmozdítani ennek a jelenségnek a csökkentésére.

mike-evans

 

tyrann-mathieu

 

Több száz játékos vett részt a kezdeményezésben, sokuk cipőjéről nem készült kép, illetve nem tettünk említést, de a további játékosok neve, illetve az általuk támogatott alapítványok ezen a linken megtalálhatók. A képeket és információkat a theplayerstribune.com oldalról, illetve egyes alapítványok, csapatok és az NFL hivatalos twitter fiókjától vettük kölcsön.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!