Connect with us

Fantasy

Fantasy Stock Watch 2016 #13

Elérkeztünk arra a pontra, ahol már szinte csak tartalékolásra tudunk waivert ajánlani.

 

WAIVER WIRE

 

Ilyen már nincs is :(

 

 

STOCK UP

 

Robert Griffin III

 

Lehet, hogy kezd a 14. héten. Ha valaki abszolút irányítóéhségben van, jó lehet, vagy ha valaki Kesslerre épített; de Fitzpatrick teljesítménye alapján talán még Petty is jobb választás lehet.

 

Mike Gillislee

 

Percy Harvin IR, és ugyan Tyrod Taylor nem egy légilabdamágus, talán csurran-cseppen valami felé.

 

Pierre Garcon

 

Garcon hátralevő meccsei valószínűleg pontokban gazdag lehet az elkapóknak, így valóban csak azon fog múlni, mennyit néz az irányába Cousins.

 

desean-jackson-pierre-garcon-rob-carr

 

Robby Anderson

 

Andersont Petty eléggé kereste, főleg hosszú passzokkal (igaz 30 pontos hátránnyal mit csináljon), de sokszor túldobta, így a 4/12 nem mutatja a valós teljesítményét. Sajnos ő csak kisegítő opció, kevés snap-pel, így tényleg az elkeseredetteknek ajánlom. Szóval ha egy Green-Gronk-Harvin sorral kezdtél volna, ide beeshet.

 

Ladarius Green

 

Green végre játszik, és labdát is kap. A Chargersben teljesen mellőzött TE nyilván nem számíthat minden meccsen 11 targetre, de azért jól mutatja, hogy ha kell, ott van, és hozza a pontot.

 

STOCK DOWN

 

Cam Newton

 

Newton futott számai esnek, nem tudja velük kompenzálni a középszerű pontjait. Playoffba egyértelműen nem ajánlott, legalábbis a cseréken kívül nem fog többet termelni.

 

cam newton

 

NYG-futók

 

Eddig sem volt acélos a Giants-futás, de a szezon végére tényleg megszűnt létezni. 5 meccs volt eddig, ahol épp meglépték a százat, és 5 másik, ahol a hatvanat se tudták. A közelükbe sem mennék a PO-ban, pláne mivel TD-t se nagyon kapnak.

 

Sammy Watkins

 

A liga egyik legtöbbet engedő védelme ellen sikerült 3 passzt elkapnia a kilencből, és 40 yard alatt maradnia. Akár sérülten játszik, akár nem, ez botrányos egy állítólag game changer WR1-től. Watkins-szal még egészséges formában sem klappol valami idén, nehéz azzal számolni, hogy jelentős hozzájárulást tesz a meccsünkhöz.

 

watkins

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!