Connect with us

Fantasy

Fantasy Stock Watch 2016 #14

A playoff javában vagyunk már, ideje kiengedni a kéziféket. Ha csak egy jó tippre vágytál Forté és Gordon helyett, itt az idő.

 

WAIVER WIRE

 

Bilal Powell

 

Döntően az szól Powell mellett, hogy Forté biztos kiesett a szezonra (míg Gordon nem). Petty biztos értékel egy stabil futót maga mellett.

 

Bilal-Powell-td

 

STOCK UP

 

Matt Moore

 

Akinek Tannehill volt a kezdője, az raboljon rá a veteránra. Sokat nem fog termelni, de több a semminél.

 

Kenneth Farrow

 

Nagyon úgy néz ki, hogy Gordon sérülése nem súlyos, és hétvégén már vissza is állhat a mókuskerékbe, Farrow jelenleg a legértékesebb tartalékjátékos a ligában.

 

Ryan Mathews

 

Igen, igen, amennyire banged up volt Mathews eddig, az agyrázkódást szenvedett Sproles és az ACL-jét tépő Smallwood mellett ő lehet a megváltás a gyepen az Eagles számára.

 

Robby Anderson

 

Még mindig tartom, hogy Anderson inkább néz ki egy crackhouse biztonsági őrének, mint elkapónak, de sikerül hétről-hétre rámcáfolnia, és megmutatni, hogy van valami kapcsolat közte és Petty között.

 

Dontrelle Inman

 

Akinem nem sikerült felszednie egy értékesebb cserét, az próbálkozzon Inmannel. Ugyan csak WR2, és két passzerős TE is van mellette, abszolút életképes teljesítményt mutat, ha épp megy a fogat.

 

STOCK DOWN

 

Robert Griffin III

 

Jól kibaszott velünk RG3. Az egy dolog, hogy ő szar volt, de hogy Pryort is lerántotta a mélybe, azt nem fogom sose megbocsátani neki. Jó matchupja már nem lesz, és nagyon mennek a Browns-Garoppolo pletykák, ráadásul Kessler is ígéretes kis ficsúr. Tartós tejet már ne vegyen RG3.

 

 

Dolphins-elkapók

 

Okos emberek bíznak Moore-ban, de az elkapóiban nem. Eddig sem mutattak fel átütő teljesítményt, és nem véletlen volt Moore eddig QB2. Mindig megüti a WR1-2-3-at a QB kidőlése, ez várható itt is.

 

Todd Gurley

 

Múlt hétvégén volt talán az utolsó alkalom, hogy esélyt adtam neki. A SEA ellen esélytelen, a Frisco még talán ígéretes lehet, de valójában azon a héten játszik a Chargers a Browns-szal, szóval értitek, ugye. Ne írjuk még le teljesen, de azért óvatosan.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!