About the author

Related Articles

 • Kucsera Ákos

  Az komoly kis lángos volt..hát kár érte..mondjuk kérdés azóta bocsánatot kért-e, meg mit nyilatkozott az esetről, bár ha eleve el akarták tussolni akkor gázabb a helyzet. Egy esélyt lehet megérdemelne, mert azért nem terem ezerszám a jó futó a ligában.

 • balentin

  Korábban írtunk róla és említettük, hogy bocsánatot kért és megbánta, bár erre két évet kellett várni. Viszont nélküle is bőven lesz szupertehetség a 2017-es drafton, ha csak a futókat nézzük.

 • atis123Juve

  Azért vicces ezt tőled olvasni, Dallasban korábban pont az ilyeneket gyűjtöték :)

 • Ge®i

  Mikor olvastam, nekem is az jutott eszembe, hogy Dallasban tuti lesz egy dobása, ha máshol nem is… :D

 • Andras Daroczy

  Aki korpa közé keveredik azt megeszik a disznók

 • Frank Guerilla

  He-he.

  Josh Brown.

  He-he.

 • Frank Guerilla

  Touché. Bostonban meg egy gyilkossal tettek egy próbát, gondolom megérte a 4. kört.

 • atis123Juve

  Meg hát! ;) De mi legalább ki dobtuk, amikor kiderült a dolog, Nem kezdtük ajnározni, hogy milyen szent ember. Mint Greg Hardyt…. Next time mate, maybe next time.

 • balentin

  Szerencsére (vagy nem) nem csak Dallasban szerették a válogatott hülyéket…Daryl Washington, Ahmad Brooks, Ray McDonald, Erik Walden, hogy pár nagyobb neveket említsek.
  De Dallastól függetlenül, minden hasonló esetet gusztustalannak tartok.

 • Everlast77

  Csak a történeti hűség kedvéért, amikor draftolta a Pats, csak annyit lehetett tudni, hogy volt bandatag. Gyilkos később lett, talán két szezon után. És abban a pillanatban ki lett vágva, ahogy kipattant az ügy, meg sem várták vele a hivatalos vizsgálatot. Ettől függetlenül kb minden csapatnak van hasonló története, amit a szurkolók is inkább felednének.

 • Frank Guerilla

  Meg volt még 17 éves korából egy könnyű testi sértés ügye, plusz egy lövöldözéssel is kapcsolatba hozták 2007ből. Szóval volt bőven lajstroma, a történeti hűség kedvéért… De ami igazán figyelemre méltó, az lejjebb atis123Juve kollega stációja a dologgal kapcsolatban: A Pats erényes csapat, mert amint hivatalosan megvádolták Hernandezt, azonnal kirúgták, bezzeg a gonosz Cowboys! Bravó b+…! :D

 • Everlast77

  Mint ez a cikk is mutatja, ezeknél a srácoknál elég sűrűn előfordul egy könnyű testi sértés, egy kis füvezés, bandázás, stb, ami néha komolyabb, néha kevésbé, meg ráadásul sokszor megpróbálják eltussolni. Nyilván elítélendő mindegyik, de lehet néha hinni a második esélyben is. A 2007-es lövöldözés pedig már szintén a gyilkossági ügy folyamán derült ki, a történeti hűség kedvéért :) De mint írtam feljebb is, majd minden csapatnál előfordultak a múltban hasonló esetek, amit a szurkolók inkább felednének. A Hernandez ügy a Pats kapcsán nekem pont ilyen. Az meg, hogy kit mit írogat a csapatáról, meg a másikéról, hát van ilyen szurkoló is, meg olyan szurkoló is ;)

 • Frank Guerilla

  Én úgy tudom két lövöldözős esete volt, a 2007es miatt nem vonták eljárás alá de ismert volt, viszont az Odin Lloyd eset után hozták kapcsolatba egy Miamia-i kettős gyilkossággal. De mindegy végül is, osztom a véleményed, ezért b@ssza a csőröm amikor valaki ilyen tenyeres-talpas poénokkal operál, mikor mindenkinek van valamilyen szennyese.

 • 2bad

  Gyors a gyerek jobbosa :/
  Viszont sosem értettem azt, hogy az ilyen szöszke “szopikák”, mi a jó istent várnak az ilyen csávóktól, amikor kb.1000 hasonló esetet írtak már meg, volt róla videó stb.stb.???

2017 Fűzővel Kifelé! Impresszum     Infinety hirdetés   Kapcsolattartó: Veres Annamária