Connect with us

Hír

Kyle Williams nem érti, honnan tudja egy külsős, hogy ő jól játszik

A Bills védőfalemberét, Kyle Williamst 2010-ben a PFF a liga három legjobb játékosa közé választotta. Ezt a Buffalo News egyik riportere közölte is vele, mire Williams csak felvonta a szemöldökét, hogy:

 

Fogalmam sincs ez mit jelent, hogy őszinte legyen. Honnan tudják, hogy osztályozzanak engem, ha nem tudják, hogy mit kellene csinálnom“.

 

122213-nfl-bills-kyle-williams-dg-pi-vresize-1200-675-high-67

 

Lássuk be, ez valahol jogos felvetés, hisz lehet, hogy egy rossz olvasás után véletlenül pont ő csinál meg egy nagy játékot, a hibája pedig nem jön át a felvételekből. Persze ettől még azért egy igazi NFL-es szakértő, aki éjjel-nappal ezzel foglalkozik, az jó eséllyel csak fel tudja becsülni egy-egy játékos értékét, elég csak a draftra gondolnunk, ahol többségében pont ez történik (vagy csak szerencsések).

 

Williamsszel mondjuk azért nem olyan nehéz mellé lőni, hisz a liga egyik legjobb védője, négyszeres Pro Bowler, aki 11 éves pályafutása során mindössze öt meccsen nem volt kezdő, ami egy ötödik körös játékostól azért nem rossz. Az, aki anno draftolta a Billsbe, valamira külsősként is nagyon ráérzett.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!