Connect with us

Hír

Megint elszúrja a Lions?

A 2013-as szezon remekül kezdődött a Lions számára. A 10. hét után 6-3-mal magabiztosan vezették a csoportot, a Bears középszerű volt, a Packers pedig elveszítette Aaron Rodgerst a szezon nagy részére. Végül 7-9-cel végeztek, csoport harmadikként és Jim Schwartz mestert kivágták.

 

Jim Schwartz, Matthew Stafford

 

A történelem megismételheti önmagát. A 2013-as szezonban is egymás ellen játszott az NFC East és az NFC North. A Lions a 10. hétre legyőzte két Eastes ellenfelét, a Dallast és a Redskinst, és bár kikapott a Steelerstől a 11. héten, könnyű sorsolása volt. Azonban kikaptak a 4-12-vel végző Bucstól (6-5), de elpusztították a Rodgers nélkül felálló Packerst (7-5) a következő héten, így mindössze kettőt kellet volna nyerni a hátralévő négy meccsből, és szinte biztos meg lett volna a rájátszás és a csoportgyőzelem ebben a hektikus csoportban.

 

Azonban Detroitban másképp gondolták, elveszítették az utolsó négy meccsüket, 7-9-cel zártak a 6-3-as kezdés után, a Packers pedig végül behúzta 8-7-1-es mérleggel a csoportot. Idén hasonló a forgatókönyv, a 9-4-es Lions sorozatban második vereségét szenvedte el, leadta két meccses előnyét a Packersszel szemben és jó esélye van rá, hogy megint elveszítse a hajrában a rájátszást.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!