About the author

Related Articles

 • Azért ez a Packers D már nem a szezon eleji-közepi fogalmatlan szar egység, amíg kellett, teljesen megfogták Bradfordékat. Garbage time (kb a meccs felétől) nem számít, már nagyon sok cserét felküldtek.

 • chester

  Csak erre a garbage time-ra már a múlt héten is majdnem rábasztak. Barkley és Bradford is közelebb volt a 400 yardhoz mint a 300-hoz, azért én ettől nem vagyok nyugodt, akkor sem, ha garbage time-ban történt. :D Stafford ellen nem lazázhatnak.

 • szcsaba95

  Nagyon érdekes ez a Packers D idén. A Front 7 nagyon jó, a safetyk megint jók, a cornerbackjeink pedig rapszodikusan játszanak idén. Az Offense pedig (szerintem) a legjobb formában lévő alakulat jelenleg. Szvsz. ha Capers összekapja valahogy a cornerbackeket a PO-ra, akkor mehetne a csapat a Superbowlba, aztán persze a rájátszásban bármi megtörténhet..

 • múlt héten azért jóval korábban engedték visszajönni a Bearst. Meg már az elejétől kezdve lazáztak. Itt azért kétséget sem hagytak, hogy ki fog nyerni.

 • szulfid

  szerintem is a Packers offense a legjobb most, vagyis minden poszton elit teljesítményre képesek, ha úgy van. kivéve talán a tight end játék, de már az is jobbnak tűnik kicsit, mint középszar.

 • Debreceni József

  Add uram hogy a Texans ne egy nullás meccsel hanem férfias küzdelemben essen ki az idén a PO-ból. Komolyan mondom, siralmas ez az offense és már lassan azt se merem mondani hogy az épp aktuális QB miatt. A tegnap esti meccsre vitt playbook a nullával volt egyenlő. Ilyet max egy Pats vagy a Boys engedhetne meg magának a playoff előtti utolsó meccsén, végig a cseresorral felállva. Fáj nézni a meccseket idén. NUK és a komplett elkapógárda mint a partravetett hal, éhezik, levegő után kapkod, Miller simán beférne a top3 RB-k közé ha nem lenne ennyire egysíkú ez az offense. Normális OC-t+QB-t ide!!!!

 • chester

  Ez igaz, de nekem a halálom, amikor elkezdenek lazázni. A Seahawkson kívül meg többnyire normális támadófalak vannak eddig a PO-ban, így a most jól játszó front7-ben sem feltétlen bízok, de én ilyen örök szkeptikus vagyok. :D

 • Rpi

  Nem sok Falcons meccset láthattatok az elmúlt időben. :)

 • Gergő

  Sziasztok, már bocs de ez a cikk Tannehillről h jött össze? Egyébként magasan a legjobb szezonját hozta és bőven voltak olyan meccsek idén amiket a passzjatek hozott (Chargers, Rams, 49ers, Cardinals) Moore nagyon jó de Tannehillben több van Gase alatt hosszú távon mellesleg csak mondom a Dolphinsnak rengeteg cap space lesz kizárt h kivágják a franchise iranyitojukat..

 • Csiken

  Sajnos a secondary továbbra is egy kalap szar igy a rájátszásban ha Rodgersek nem hoznak top formát esélytelen.

  Egy liga utolsó támadosortol majdnem 500 yardot be nyelni egy vicc

 • chester

  Én nagyon sokáig védtem Tannehillt, meg Gase miatt volt benne bizodalmam már idén is, de az első 5 meccsén borzalmas volt, ahol csak a Brownst sikerült megverni. Nem véletlenül váltott gameplant az offense, és amióta nem neki kell kihúznia a támadósort a szarból, azóta tényleg javult a teljesítménye, de ez meg nem ér meg jövőre 20 millió dollárt – merthogy ennyit fog elvinni a ’17-es capből.

  Nem feltétlen azért kellene kivágni, mert rossz (nem is ez volt a cikkben egyébként), hanem mert amire most használják, azt hozza egy 2 millió dolláros Moore is, vagy egy újonc is akár.

 • szulfid

  Na ja a Falcons, jogos.
  Bár szerintem Rodgers az utóbbi 4-5 meccsén van annyival jobb mint Ryan bármikor, hogy én a Packers O-ra tegyek, de elfogult vagyok az biztos. .

 • renningan

  A Dolphinsnak 28 millió dollár cap space-sze van és mindössze 36 aktív szerződéssel rendelkező játékosa. Még ha nincs is sok fontos szabadügynöke, a keretet akkor is fel kell tölteni. Nem olyan sok az a 28 millió, abból sok minőségi erősítés nem jön ki.

 • Rpi

  Én sem vagyok pártatlan, az biztos, de azt is megszoktam, hogy a Falconst nem sokan veszik komolyan, mivel négy éve nem volt pozitív szezonuk, SB-t sem nyertek soha, Ryan sem volt még MVP.

 • pritek

  A Cards meccsen omlott az eso es potyogtak a turnoverek. A passzjatek nem hozott ott semmit sem. Raadasul nem is Tannehill hozta a gyoztes driveot.

 • AwesomeOne

  Én pártatlan vagyok, és ha számít a véleményem (tudom hogy nagyon nem XD) akkor én még a Falcons-t mondanám jobbnak a megbízhatóbb futójáték miatt.

 • Rpi

  Mindeki véleménye számít, a kommentmező véleménycseréről szól, még ha nem is értünk egyet. :)

2017 Fűzővel Kifelé! Impresszum     Infinety hirdetés   Kapcsolattartó: Veres Annamária