Connect with us

Hír

Nehéz az elkapósors New Orleansban

Ha azt gondolod, a Saintsben elkapónak lenni egy álom, mert a liga egyik legjobb irányítója dobál neked, csapatodat meg a liga jobb edzői közé tartozó Sean Payton dirigálja, akkor csalódnod kell. Brandin Cooksszal könnyen megtörténhet az, ami Jimmy Grahammel vagy Kenny Stilsszel is megtörtént: tavasszal könnyen lehet, hogy elcserélik, állítja Ian Rapoport NFL insider.

 

brandin-cooks

 

Drew Brees belőlem is csinálna egy 500+ yardos elkapót, így kvázi mindegy, hogy kinek dobja a lasztit, amikor meccsenként minimum 6 játékos kap tőle labdákat. Ami ilyen lépésekre kényszeríti a Saintst, az a fizetési sapka, amivel nem áll jól a szénájuk. Brees nagyon sokat elvisz belőle, plusz az 53 fő sem kevés, így okosan kell bánniuk a költségekkel. Cooks egy jó elkapó, akinek a szolgálatait meg kellene fizetni, és már az 5. éves opció sem biztos, hogy beleférne a Saints költségei közé, így e mellett a lépés mellett dönthetnek, illetve egy magas pickben reménykedhetnek még.

 

Cooks a 2014-es Draft első körében érkezett a Saintshez, de Michael Thomas – Willie Snead – Brandon Coleman elkapóhármassal is bőven jó célpontok akadnak Breesnek. Kenny Stillsért 2015-ben egy 3. kört kapott a Saints, ezt nagy valószínűséggel Cooksért is megkapják, ha nem nagyobbat, elkapó hiányos csapatoknak ajándék lehet.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!