Connect with us

Hír

Pryort senki sem szereti

A Browns receiver Terrelle Pryor története mesébe illő. Irányítóként megbukott, de nem adta fel az álmát, hogy az NFL-ben játsszon, és kemény munkában átképezte magát elkapóvá. Olyannyira jól ráadásul, hogy idén a Browns offense legjobbja, 70 elkapásból 913 yardnál és négy TD-nél jár. Viszont nem mindenki örül a sikerének: előbb Alex Boone, majd pedig Janoris Jenkins szólt be neki. A legújabb kritikusa korábbi csapattársa, az elkapó Brian Hartline.

 

tempap_558793350631-nfl_mezz_1280_1024

 

Hartline játszott Pryorral az Ohio State-en és a Brownsban is, arra az ötletre pedig, hogy Pryor köré építsen a Browns csak annyit mondott: “Isten ments!”. Szerinte Pryor nem konzisztens, nem domináns, mindössze egy korrekt éve volt, legjobb esetben is WR2 lehetne, akiről ráadásul nem tudni, hogy mi várható. Egy ilyen játékosnak pedig nagy pénzt adni és a franchise arcának tenni nem valami jó ötlet szerinte.

 

Tény, Pryor a Browns bye weekje óta erősen visszaesett. A Bengals ellen egy elkapásból három yardja, a Bills ellen 19 yardja, a Chargers elleni győztes meccsen pedig 36 yardja volt. Nem valami top számok, de ne is gondolja senki, hogy 15 milliós fizetést fog kapni. Viszont érdekes és izgalmas karakter, aki jelenleg tényleg a franchise legnépszerűbb játékosa, a Browns pedig nem engedheti meg magának, hogy elveszítse az ilyen játékosait.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!