About the author

Related Articles

 • KidInk789 .

  Nekem ugyanez jutott eszembe Juszczyk kapcsán,nem is nagyon örültem a TDnek mert egyből arra gondoltam ,hogy ez még nagyon sok idő,de aki emiatt hibáztatja,az nem normális szerintem,neki ez a dolga,ezt kellett tennie.:D Fájó leírni,de Bellt tegnap Ravens fanként is elképesztő volt nézni,ahogy várt,várt és berobbant…elképesztő a srác.Kicsit bosszantó ,hogy az a Miami ott van a play offban akiket pár hete agyonvert a csapat,de ez van.Egyébként egy kis off,valaki tudna segíteni abban,hogy a jövő évi Londoni meccsekre,hol,és mikortól lehet jegyre vadászni? :)

 • László Fodor

  Egyébként miért abban gondolkoztok, hogy a first down után kellett volna letérdelni? Lemehetett volna 1 vagy 2 yardnál és azt 4 lehetőségből illik megoldani. (Nyilván kevés játékos van ilyenkor képben, vissza a hév stb.) De szerintem ezzel lett volna nagyobb esély nyerni figyelembe véve, hogy az előző driveokban milyen könnyen végig ment a pályán a Steelers.

 • chester

  A lemehetett volna a first down utánt úgy értsd, hogy azon a 9 yardon belül bárhol, hiszen alapból az 5 yardosnál jött ki a tackle-ból. :)

 • AwesomeOne

  Soha nem felejtem a 2012-es SB-t, amikor a Giants támadott 1 perccel a meccs vége előtt hátrányból a Pats red zone-jában. Akkor a New England úgy döntött, hogy beengedi Bradshaw-t a célterültere, cserébe hogy több idő maradjon Brady-nek. Emlékszem, hogy a vonal előtt gondolt arra, hogy nem kellene befutni, és ilyen érdekes beülős pózzal végezte.

  Akkor az nem volt elég, most ez a Steelers-nek igen. Viszont a játékosok ilyenkor nem ezen agyalnak, csak csinálják a dolgukat. Képzelheted mi lett volna ha utána mégsem lesz TD az akcióból, vagy a D megfogja a kohászokat. Ez borzasztó nehéz döntés, a védelemnek bíznia kell a támadókban, míg az ellenfénél ugyanez csak fordítva. Ilyenkor nincs jó döntés, hiszen nincs olyan hogy “ha” csak reménykedni lehet. Persze utólag ez is könnyebb, de most valóban érződött a 4. negyedben, hogyha BigBen-ék 30 másodpercet kapnak, akkor is eljutnak legalább FG-ig.

 • Kopi3.14

  Steelers drukkerként jobban szerettem volna a Ravenst benn látni, mint a Phinst.

 • acsdav2

  Az anno jó döntés volt a Patriotstól,mert 17-15-re vezettek és biztos FG pozícióban volt a Giants. Ha nem engedik be akkor lepörgeti az órát a Giants és 30 yardon belüli FG kísérlet. A mostani helyzet sztem teljesen más volt. Itt a Ravensnek volt választási lehetősége. Érdekes lenne, ha a játékosok ezen nem agyalnának amikor nekünk TV nézőknek is egyértelmű a helyzet. Juszczyk pedig hibázott ez nem kérdés. Kivéve, ha edzői utasítás volt a TD. Akkor viszont túl erősnek gondolta saját defenset, ami az előző driveokk alapján meglehetősen rossz döntés.

 • AwesomeOne

  Az biztos hogy ők ezernyi más dologgal is el vannak foglalva, míg mi nézők csak az eredménnyel. A Giants elleni Pats döntés remek volt, nem is erre utaltam, viszont ez a mostani korántsem volt ennyire egyértelmű.

  Kerek perec kijelenteni valakiről hogy hibázott, miközben épp TD-t szerzett pedig totál abszurd és blődség. Nehogy már ő legyen a hibás, mert végezte a dolgát, a liga egyik legjobb védelme pedig nem bírta FG-on tartani a Steelers-t 1percel a meccs vége előtt… az edzőt inkább lehetne “hibáztatni” bár nem tom melyik edző mondaná a játékosa szemébe, hogy most bármit csinálhat, csak TD-t ne szerezzen :)

  És végül, mi van ha utána kivédekezi a 4 kísérletet a Steelers? Gondolom akkor is Juszczyk és az edzők lennének a hibásak, hogy miért nem ment be akkor TD-re amikor még megtehette volna, és miért kockáztattak ekkorát, mikor csak 1 perce maradt volna a Steelers-nek a Ravens D ellen.

 • acsdav2

  Az biztos, hogy az edzők is számoltak ezzel a lehetőséggel, hogy mennyi időt hagynak. Nem tudom elképzelni, hogy nem szólnak nekik, hogy mit várnak el tőlük. Valóban hibásan írtam, hogy Juszczyk egyértelműen hibázott. Az edzői döntéssel együtt kell figyelembe venni. Ha azt nem tartotta be akkor hibázott. De ezt ugye már nem tudjuk meg soha sem. Írtad, hogy nem tudod melyik edző mondaná, hogy ne csinálj TD-t. Nos ezt nem tudom. De abban biztos vagyok, a Dallas ellen a Steelers szándékosan engedett TD-t 1:55-nél, ami jó döntés is volt, csak paradox módon utána ők szereztek túl hamar TD-t. Szóval nem tartom elképzelhetetlenek az ilyet.

 • acsdav2
 • AwesomeOne
 • :DD

 • azért szép, hogy 4/5 csapat nem jutott PO-ba 3-0 után

 • acsdav2

  Szezon végén valóban fura ezt látni, hogy néhány csapat milyen jól indult és ahhoz képest, hogy végeztek. Sztem nektek Eagles fanoknak fájhat leginkább a play-off-ról lemaradás, mert nem eset vissza talán annyira a csapat játéka, inkább a rossz edzői döntések miatt nem jöttek a győzelmek. (Mondjuk erről te nyilván többet tudsz mondani, de így kívülállónak így tűnik). Ravens-Viking-Broncos sztem megérdemelten maradt le, mert nagyon hektikusak voltak egész szezonban.

 • áh bőven nem voltunk mi PO-kaliber csapat, csak az első három meccs (főleg a Steelers elleni) elhitette velem/velünk

 • acsdav2

  Hát a Redskins,Lions duóból vmelyik (vagy mindkettő) a PO-ba jut. Még ha mind a 3 meccset elvesztett szorosan ellenük az Eagles, nem gondolom, hogy jobb csapatok lennének. Én továbbra is tartom, ha a kulcsszituációkat a Lions,Giants,Cowboys,Ravens ellen jobban oldotta volna meg a csapat, akkor most PO lenne.

2017 Fűzővel Kifelé! Impresszum     Infinety hirdetés   Kapcsolattartó: Veres Annamária