Connect with us

Hír

Steve Smithnek Pantherként kellene visszavonulnia

A veterán elkapó Steve Smith nemrég bejelentette, hogy jó eséllyel az idei lesz az utolsó szezonja. Korábbi edzője, Ron Rivera szerint viszont a játékosnak nem a Ravenstől kellene visszavonulnia, hanem az őt draftoló csapattól, ahol karrierje nagy részét töltötte.

 

Raiders Panthers Football

 

Gyakran megesik, hogy veterán játékosra nem tart igényt korábbi csapata, így ő elmegy szerencsét próbálni máshová. Viszont karrierje végén visszatér korábbi csapatához egy egynapos szerződés keretein belül és annak a csapatnak a tagjaként vonul vissza. Így tett például Justin Tuck, a Giants helyi legendája.

 

Azonban Steve Smithnek nagyon zokon esett, hogy a General Manager Dave Gettleman elküldte őt, és hiába van jó kapcsolata a tulajdonos Jerry Richardsonnal, hiába él még mindig Charlotte-ban, közel sem biztos, hogy megbocsát. Ahogy vélhetően ez a kis srác sem:

 

 

A játékos a 2001-es draft harmadik körében került a csapathoz, 2014-ig volt a Panthers vezére. Karrierje során 1028 elkapással, 14 697 yarddal, valamint 81 TD-vel rendelkezik.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!