Connect with us

Hír

Az utolsó hét legjobbjai

Az alapszakasz utolsó hetének legjobbjai:

 

AFC

 

A legjobb támadó Julian Edelman lett, aki ráadásul az első Pats elkapó lett Randy Moss óta, aki megkapta ezt az elismerést (fura, hogy Wes Welker soha nem kapott). A remek elkapó 151 yarddal és egy TD-vel vette ki a részét a Patriots győzelméből.

 

A legjobb védő a Colts legendája, Robert Mathis lett. Ez már az ötödik ilyen elismerése karrierje során, amivel beállította Dwight Freeney franchise rekordját. A jaguars ellen három tackle-je, egy sackje és egy fumble-je volt a 35 éves védőnek.

 

A legjobb ST játékos természetesen megint Tyreek Hill lett a Chargers ellen bemutatott 95 yardos punt return TD-jének hála.

 

chiefs-chargers-football-3

 

NFC

 

A legjobb támadó Matt Ryan lett, akinek ez már a 8. ilyen elismerése karrierje során, ami Falcons rekord. 75 százalékos passzpontossága, 331 yardja, 4 TD-je és 139,9-es passer ratingje volt a Saints elleni meccsen.

 

A legjobb védő Dominique Rodgers-Cromartie lett a Redskins elleni mindent eldöntő interceptionjönével. Ezzel ő lett az első CB Deion Sanders óta (ATL, SF, BAL), aki három csapatnál is tudott a hét játékosa lenni (AZ, DEN, NYG).

 

A legjobb ST játékos pedig a Bucs puntere, Bryan Anger lett. Mind az öt puntja a 20 yardoson belülre ment, 45,8 yardos átlaggal.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!