Connect with us

Beharangozó

Wild Card Szombat

 

Végre itt a rájátszás! Több éves hagyományunkhoz híven idén is minden egyes meccsre két-két beharangozóval jövünk és hogy ne vegyük el a szűkös kiemelt helyeket a főoldalon, így megalkottuk ezt a cikket, ahol egybegyűjtjük a beharangozókat, a tippeket, a bold predictionst és itt lesz este/éjjel kibeszélő is a meccsek előtt-alatt.

 

wcszkiemeltszeles

 

A rájátszás felvezetéseként ajánljuk egyrészt lentebb linkelt beharangozóinkat, másrészt a héten írt érdekesebb cikkeinket, ha lemaradtatok, ajánljuk pótlásukat. Díjaztuk az alapszakasz legjobbjait, összeállítottunk egy All Pro csapatot is, illetve megmutattuk a 10 legjobb támadó újoncot, védő újoncot és breakout playert,  megnéztük kik lehetnek azok a radar alatti játékosok, akik nagyot alkothatnak a rájátszásban (AFC, illetve NFC oldalon), bemutattuk, ki is az a Connor Cook, ráadásul azt is megjósoltuk, mi fog történni a következő egy hónapban a Super Bowllal bezárólag. És hogy minél szakmaibb szemmel nézhessétek a rájátszás küzdelmeit, megmutattuk, hogyan elemez egy PFF-szakértő, ezen kívül playbook rovatunk is új cikkel bővült a héten (Tampa 2 védelem).

 

Oakland Raiders @ Houston Texans

 

Beharangozó a Texans oldaláról

Beharangozó a Raiders oldaláról

 

Először kezd negyedik körös újonc a rájátszás történetében (jövő héten Prescott gyorsan a második is lesz), ráadásul először fordul az is elő, hogy valaki első kezdő mérkőzését a rájátszásban vigye fel a statisztikai lapjára. A túloldalon pedig Brock Osweilert és a liga egyik legjobb passzvédelmét láthatjuk. Carr-ral más lenne a helyzet, így azonban egyöntetű Texans-győzelmet várunk, személy szerint félve az ismeretlentől. Viszont a Texans is jobban teszi, ha fél az ismeretlentől, ugyanis nem vehetik félvállról a találkozót.

 

oakhou

 

Detroit Lions @ Seattle Seahawks

 

Beharangozó a Seahawks oldaláról

Beharangozó a Lions oldaláról

 

A Lions nyolcmeccses rájátszás-nyeretlenségi szériában, a Seahawks kilencmeccses hazai rájátszás-veretlenségi szériában van. Folytatódik a sorminta, vagy minden sorozat megszakad egyszer?

 

detsea

 

Bold Predictions

 

chester: Cook és Osweiler összesen 200 passzolt yard alatt fog zárni.

balentin: Connor Cook végzős évében 398 yardot és 4 TD-t passzolt az Indiana Hoosiers ellen, ezzel egyetemi karrierje legjobb teljesítményét nyújtotta. A Houston Texans ellen most ezt is sikerül legalább beállítania mind yardok, mind TD-k tekintetévben.

renningan: A Lions-Seahawks meccsen nem születik sack.

rowi: A Texans-Raidersen legfeljebb 22 pont születik.

katonadani: Khalil Mack életében egyszer tudott csak 2 sack fölé kerülni, most a Texans ellen legalább hármat szerez.

 

Kibeszélő tehát ezen cikk alatt lesz este (természetesen már most megkezdődhet a beszélgetés), várunk Benneteket :)

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!