PODCAST      KERESŐ

Hír
5

OBJ sosem mossa le magáról a miami hajóutat

 

Odell Beckham és a Giants elkapói az utolsó alapszakasz-meccsük után leruccantak Miamiba egy kis hassüttetésre és hajókázásra, de ezt valószínűleg mindenki tudja már. Tegnap pedig rengeteg troll betalálta őket az eset miatt és persze amiatt, amit a Packers elleni rájátszás-meccsen leműveltek. Ugyanis borzasztóan teljesítettek az hajókázáson részt vett elkapók, bezzeg az egyetlen TD-t Tavarres King kapta el, aki nem utazott el Miamiba a többiekkel.

 

Ez a statisztika még a negyedik negyed közben készült:

 

 

Ez viszont már a meccs végén:

 

 

Természetesen a legtöbb kritika OBJ felé irányult, hiszen mégiscsak ő a csapat egyik vezére, a legjobb elkapója és a liga egyik legjobbja is posztján. Egész szezonban 107 elkapható labdából 8-at ejtett csak el, ehhez képest éjjel 7 elkapható labdából hármat elejtett (negyedik negyedes statisztika ez is).

 

Például ezt:

 

objdropz-0

Vagy ezt:

 

objdrop-0

 

“Még a mérkőzés előtt kezdődött. Beleivódott mindenki fejébe, hogyha a Giants ma kikap, akkor az azért van, mert én Miamiba mentem.” – mondta Beckham.

 

“Nincs semmi, ami összeköthetné a hét nappal ezelőttöt, a mai napot és ahogy ma játszottunk. Egyszerűen nincs ilyen dolog a világon. Szerintem ez az egész elvonta a figyelmünket, ami szerencsétlen dolog. De ilyen a világ.” – tette hozzá az elkapó.

 

Bármennyire is nincs a köze egymáshoz a két dolognak, Beckham sosem fogja tudni ezt lemosni magáról, jó sokáig kritizálva lesz még a történtek miatt. Ahogy 9 évvel korábban Tony Romo is kapta a savat rendesen, amikor akkori barátnőjével, az énekes Jessica Simpsonnal (plusz Wittennel és a linebacker Carpenterrel) leruccantak az első kiemelés megszerzése után a bye weekjükön Mexicóba, Cabo San Lucasra. A szurkolók pedig annyira kiakadtak, hogy óriásplakáton kérték Simpson kisasszonyt, hogy hagyja magára Romót. Sőt, a Cowboys Hall of Famer irányítója, Troy Aikman is azt mondta, hogy egy rájátszás-meccs előtt nem megy el az ember nyaralni.

 

1483420378-cabomore

 

A Cowboys persze kikapott, Romo pedig pocsékul játszott a Giants ellen. Az ellen a Giants ellen, amelyik pár héttel később a Patriotsot megverve Super Bowlt nyert.

 

Megosztás:
 • googleplus
 • rss
 • mail

Írta: katonadani

 • Tomka

  Ha jól tudom Eli is ott volt a hajókiránduláson vagy nem?

 • Tomka

  Azóta olvastam OBJ-nek elgurult a gyógyszere és beverte a falat az öltözőben.

 • AwesomeOne

  Az én pofámról ég a bőr miattuk. És ez a nyilatkozata is.
  “…az egész elvonta a figyelmünket” – akkor beismeri, hogy hibáztak, de csak köntörfalazva. Totál igaz, hogy az ilyen kiruccanások nem férnek bele egy PO meccs előtt, ez kicsit sem volt profi hozzáállás. King be is égette őket rendesen. Romo-nak legalább ott volt a bye week, Odell-éket még ez sem menti fel. Pedig Eli is végre jól játszott…

 • Arnold Patsenegger

  Igazából OBJ meg a többi csak magának köszönheti,hogy most őket ekézi mindenki… annyira hypolták saját magukat… jól megmutatták mekkora fasza gyerekek, a hajókázással meg azzal hogy félmeztelenül futkároztak a lambeau fielden. Borítékolva volt,ha veszítenek akkor szét savazzák őket ezért.
  Igaz szerintem ez az egész túl van lihegve, a playoffban szerintem úgyis minden egy lapra van feltéve és egy gyengébb csapat is simán verheti a sokkal erősebbet csak mert aznap nagyon jó napot fognak ki. OBJ nek meg a fiúknak a klubból nem volt jó napja :D :D :D