Connect with us

Hír

OBJ sosem mossa le magáról a miami hajóutat

 

Odell Beckham és a Giants elkapói az utolsó alapszakasz-meccsük után leruccantak Miamiba egy kis hassüttetésre és hajókázásra, de ezt valószínűleg mindenki tudja már. Tegnap pedig rengeteg troll betalálta őket az eset miatt és persze amiatt, amit a Packers elleni rájátszás-meccsen leműveltek. Ugyanis borzasztóan teljesítettek az hajókázáson részt vett elkapók, bezzeg az egyetlen TD-t Tavarres King kapta el, aki nem utazott el Miamiba a többiekkel.

 

Ez a statisztika még a negyedik negyed közben készült:

 

 

Ez viszont már a meccs végén:

 

 

Természetesen a legtöbb kritika OBJ felé irányult, hiszen mégiscsak ő a csapat egyik vezére, a legjobb elkapója és a liga egyik legjobbja is posztján. Egész szezonban 107 elkapható labdából 8-at ejtett csak el, ehhez képest éjjel 7 elkapható labdából hármat elejtett (negyedik negyedes statisztika ez is).

 

Például ezt:

 

objdropz-0

Vagy ezt:

 

objdrop-0

 

“Még a mérkőzés előtt kezdődött. Beleivódott mindenki fejébe, hogyha a Giants ma kikap, akkor az azért van, mert én Miamiba mentem.” – mondta Beckham.

 

“Nincs semmi, ami összeköthetné a hét nappal ezelőttöt, a mai napot és ahogy ma játszottunk. Egyszerűen nincs ilyen dolog a világon. Szerintem ez az egész elvonta a figyelmünket, ami szerencsétlen dolog. De ilyen a világ.” – tette hozzá az elkapó.

 

Bármennyire is nincs a köze egymáshoz a két dolognak, Beckham sosem fogja tudni ezt lemosni magáról, jó sokáig kritizálva lesz még a történtek miatt. Ahogy 9 évvel korábban Tony Romo is kapta a savat rendesen, amikor akkori barátnőjével, az énekes Jessica Simpsonnal (plusz Wittennel és a linebacker Carpenterrel) leruccantak az első kiemelés megszerzése után a bye weekjükön Mexicóba, Cabo San Lucasra. A szurkolók pedig annyira kiakadtak, hogy óriásplakáton kérték Simpson kisasszonyt, hogy hagyja magára Romót. Sőt, a Cowboys Hall of Famer irányítója, Troy Aikman is azt mondta, hogy egy rájátszás-meccs előtt nem megy el az ember nyaralni.

 

1483420378-cabomore

 

A Cowboys persze kikapott, Romo pedig pocsékul játszott a Giants ellen. Az ellen a Giants ellen, amelyik pár héttel később a Patriotsot megverve Super Bowlt nyert.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!