Connect with us

Hír

O’Brien: Ha sokat hibázol, a Patriots eltemet téged

 

Bill O’Briennek, a Houston Texans főedzőjének nem volt könnyű éve. Kiesett a legjobb védője, a horror áron szerződtetett irányítót leültette a padra pocsék formája miatt, a csapatát senki nem veszi komolyan, az állása is kérdéses volt, ráadásul a New England Patriots ellen kell virítania a rájátszásban. Egy is elég lenne ebből, nem hogy ez mind egy szezonra. Természetesen nem adja magát és a csapatát harc nélkül, és már a Belichick elleni visszavágóra készül.

 

NFL: Buffalo Bills at New England Patriots

 

„Precíz, kimért futballt kell játszanunk, mert a Patriots az a fajta csapat, aki ha túl sokszor hibázol, akkor kivégez téged, aztán eltemet. Szóval nekünk is minimális hibaszázalékkal kell játszanunk szombaton, mind a védők, mind a támadók illetve a special team részéről.” – mondta a Texans hivatalos honlapján kiadott közleményben, később pedig egykori tanítványára, Tom Bradyre is kitért.

 

„Bárki lehet körülötte a támadósorban, ő ugyanezen a magas szinten fog játszani. Ő egy kivételes játékos, ebből adódóan felkészülni sem egyszerű ellene, de nem is lehetetlen. Ha mindenki elvégzi a saját maga feladatát a védelemből, sikerül velük megértetni mit vársz tőlük minden egyes játék során, akkor lehet esélyed védekezni ellene.” – zárta le mondandóját.

 

Már csak azért sincs egyszerű dolguk, mert sokak emlékében még mindig fáj az a 27-0-ás vereség a harmadik fordulóból, ráadásul ott még nem is Brady ellen kellett játszaniuk. Ám nem csak a Patriots változott az eltelt időszak alatt, hanem a Texans is. Noha a Carr és Penn hiányzott a Raidersből, egészen félelmetes módon sikerült nyomás alatt tartaniuk Del Rioék támadósorát. Mercilus és Clowney két oldalról nyomta össze a zsebet, a secondary pedig pazar munkát végzett ismét passzvédekezés szempontjából. Az ilyen klasszis teljesítményekre most is égető szüksége lesz a Texansnak ha tovább akar jutni – és természetesen a hibák számát is a lehető legalacsonyabbra kell szorítaniuk.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!