PODCAST      KERESŐ

Hír
3

O’Brien: Ha sokat hibázol, a Patriots eltemet téged

 

Bill O’Briennek, a Houston Texans főedzőjének nem volt könnyű éve. Kiesett a legjobb védője, a horror áron szerződtetett irányítót leültette a padra pocsék formája miatt, a csapatát senki nem veszi komolyan, az állása is kérdéses volt, ráadásul a New England Patriots ellen kell virítania a rájátszásban. Egy is elég lenne ebből, nem hogy ez mind egy szezonra. Természetesen nem adja magát és a csapatát harc nélkül, és már a Belichick elleni visszavágóra készül.

 

NFL: Buffalo Bills at New England Patriots

 

„Precíz, kimért futballt kell játszanunk, mert a Patriots az a fajta csapat, aki ha túl sokszor hibázol, akkor kivégez téged, aztán eltemet. Szóval nekünk is minimális hibaszázalékkal kell játszanunk szombaton, mind a védők, mind a támadók illetve a special team részéről.” – mondta a Texans hivatalos honlapján kiadott közleményben, később pedig egykori tanítványára, Tom Bradyre is kitért.

 

„Bárki lehet körülötte a támadósorban, ő ugyanezen a magas szinten fog játszani. Ő egy kivételes játékos, ebből adódóan felkészülni sem egyszerű ellene, de nem is lehetetlen. Ha mindenki elvégzi a saját maga feladatát a védelemből, sikerül velük megértetni mit vársz tőlük minden egyes játék során, akkor lehet esélyed védekezni ellene.” – zárta le mondandóját.

 

Már csak azért sincs egyszerű dolguk, mert sokak emlékében még mindig fáj az a 27-0-ás vereség a harmadik fordulóból, ráadásul ott még nem is Brady ellen kellett játszaniuk. Ám nem csak a Patriots változott az eltelt időszak alatt, hanem a Texans is. Noha a Carr és Penn hiányzott a Raidersből, egészen félelmetes módon sikerült nyomás alatt tartaniuk Del Rioék támadósorát. Mercilus és Clowney két oldalról nyomta össze a zsebet, a secondary pedig pazar munkát végzett ismét passzvédekezés szempontjából. Az ilyen klasszis teljesítményekre most is égető szüksége lesz a Texansnak ha tovább akar jutni – és természetesen a hibák számát is a lehető legalacsonyabbra kell szorítaniuk.

 

 

Megosztás:
 • googleplus
 • rss
 • mail

Írta: Chester

 • Arnold Patsenegger

  A Broncos elleni meccs bizonyította,hogy ha nincs olyan offensed ami képes pontokat felpakolni akkor hiába az elit védelem….

 • simon

  Teny, hogy Clowney meg Mercilus jónak latszo munkát végzett a Raiders O ellen, de korant se lett volna annyira latvanyos, ha Carr a kezdo, mert
  1 – O sokkal hamarabb szabadul a labdatol, mint a 3-as számú rookie QB Cook.
  2 – Carr ellen nem mertek volna igy teletomni a boxot se,
  3 – A playbbokbol, nemcsak a 1-20 oldalig lettek volna a playek

  Brady meg fenyevekkel hamarabb szabadul a labdatol, mint barki, akkor meg kitorolheti barmelyik D fal, ha 2 sec alatt mar a hatuk mogott a labda

 • AwesomeOne

  Nem rossz a Texans secondary-je, így nem biztos hogy Brady állandóan képes lesz 2 sec alatt elkapót találni magának.