PODCAST      KERESŐ

Hír
2

Tom Brady nem becsül le senkit

 

A Patriots a 2016-os szezon harmadik hetében könnyedén lelépte a Texanst, ráadásul azon a mérkőzésen a csapat harmadik irányítója, Jacoby Brissett vezette a támadósort. Joggal becsüli le mindenki a Texans, még a fogadóirodák is, kirívóan magas -15,5-os spreadet állapítottak meg a Patriots javára.

 

tom

 

Egy ember azonban nem nézi le őket, ő az ellenfél kezdőirányítója Tom Brady. „Nincs semmi könnyű a támadósorunk számára ezen a mérkőzésen, oda kell tennünk magunkat és játszani a saját játékunkat” -nyilatkozta, majd hozzátette még azt is, hogy elég jó edzéshéten vannak túl és jó formában várják a mérkőzést. Az kétségtelen, hogy a Texans defense a játék minden elemében csúcsformában játszik, de azt is nehéz elképzelni, hogy az NFL egyik legjobb támadósorát könnyen megállítanák.

 

Azonban ahogy Brady is hozzátette: „Nem gondolom, hogy bármit biztosra lehetne venni.” Az NFL-ben bármi megtörténhet és ha Osweilerék életük napját fogják ki támadóoldalon és hiba nélkül elhozzák a mérkőzést, akkor egy szoros játék szemtanúi lehetünk.

 

 

Megosztás:
  • googleplus
  • rss
  • mail

Írta: Leonidasz007

  • Attila

    Meg mi is tudunk 2 perc alatt 2 TD ajándékba adni lásd ravens elleni meccs és akkor a -15,5 máris -1,5 lesz szóval…

  • Krisztian Fekete

    Pláne, ha sikerrel rámennek a kétpontosra. :D