PODCAST      KERESŐ

Hír
3

Meg kell találni Eli utódját

 

A rájátszásból kiesett a Giants, Eli kezd öregedni (36 éves) és nem is játszik jól. A csapat general managere, Jerry Reese pedig már arra gondol, hogy lassacskán jó lenne megtalálni a kétszeres Super Bowl-győztes QB utódját.

 

“Mindig minden pozícióra gondolunk és Eli már 36. Már gondolkodtunk azon, ki lehet a következő irányító, ki a soros. Úgyhogy fogunk ezzel foglalkozni a holtszezon alatt.”

 

1008_eli

 

A rosteren egyedül Josh Johnson van a vasember Eli mögött, de a 30 éves, több mint 10 csapatot megjárt csere nyilván nem megoldás.

 

“Harminchat, nem gondolom, hogy egy irányítónál ez őskövületnek számít. Nem gondolom, hogy különösen rosszabb éve volt, viszont a támadósorunk nem működött úgy, ahogy szerettük volna.” – tette hozzá Reese.

 

Próbálkozott a Giants korábban újoncokkal, például Ryan Nassibbal a 2013-as NFL Draft negyedik körében, de nem vált be túlzottan, idén sérültlistára került. Eli Manning kétségkívül gyenge volt idén, de nem segített, hogy a földön nem tudtak haladni a labdával. Viszont sok irányító, köztük a bátyja is 36 éves kora után döntögetett rekordokat és lett a liga MVP-je, így azért a remény semmiképp sincs elveszve, még ha nem is akkora játékos ő, mint Peyton volt.

 

Megosztás:
 • googleplus
 • rss
 • mail

Írta: katonadani

 • Arnold Patsenegger

  Nem vagyok nagy rajongója, de azért nem kenném rá az idei évet… a wildcard kör sem rajta ment el szerintem…. azért 1-2 éve van még neki. De azért a Giantsnek időben neki kell állni megkeresni az utódját, vagy legalább draftolni valakit aki padozik mögötte 1-2 évet.

 • syddy1

  Hát, a 2017-es draftról azt mondják, hogy majdnem minden poszton nagyon mély – a két kivétel a falemberek és az irányítók. Talán nem a legjobb időpontot választották az utód megkeresésére. Esetleg trade? Nem jut eszembe hirtelen senki, akiért megérné cserélni, sem nagy FA irányító név…

 • AwesomeOne

  Fölösleges. Az idei QB class nem túl combos, és bőven van hova erősíteni, nem a QB most a legfőbb prioritás. Ha van valaki hátsókörös aki tetszik azt le lehet ültetni Eli mögé, hátha beválik, de korai kört nem érdemes erre áldozni. Nem játszott jól idén, de amíg nem vonul vissza addig úgyis ő lesz a kezdő, nem számít ki ül mögötte. A sérülés nála pedig nem téma.
  Inkább várjunk ezzel a visszavonulásáig, vagy egy katasztrofális szezon utánig, amikor top5-10-ben választ a csapat.