Connect with us

Hír

BREAKING: Vance Joseph a Broncos új vezetőedzője

 

A Dolphins DC Vance Joseph nemrég Denverben volt állásinterjúra, John Elway egyik nagy kedvence, szinte minden forrás őt tartja a legesélyesebbnek a Broncos főedzői székére. Most pedig be is jelentették a felek, hogy egy négy éves szerződést kötöttek.

 

Vance Joseph, Xavien Howard, Chimdi Chekwa

 

Érdekes Vance Joseph favorizálása, hisz a 44 éves szakembernek az idei volt az első éve, amikor legalább koordinátori pozíciót töltött be, ráadásul nem is volt valami sikeres. A Dolphns védelme engedte a 4. legtöbb yardot meccsenként és a 10. legtöbbet kísérletenként. A baromi könnyű sorsolásuk ellenére is éppen hogy jobb védelmet raktak össze, mint a Browns vagy a 49ers. Pontok terén mondjuk már jobbak voltak, hisz csak a 15. legtöbbet engedték, de ezzel együtt sincs sok mindenre büszkének lenni. Ráadásul, mivel Joseph védőszakember, aligha fogja nagyon marasztalni Wade Phillipst (bár korábban dolgoztak már együtt), és az offense-nek sem sokat tud majd segíteni.

 

A Dolphins ugyanakkor nincs elkeseredve, hogy egy év után elveszítették a DC-kat. Már a jelöltjük is megvan a pótlásra, mégpedig a linebackers coach Matt Burke. Hamarosan ez is hivatalos lehet.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!