PODCAST      KERESŐ

Hír
2

Sean Lee vágya teljesült

 

Sean Lee nagyon jó szezonon van túl a Dallas Cowboys védelmének vezéreként, nem hiába választotta őt az AP (és mi is) az All-Pro csapatába. Ennek az évnek a megkoronázásaként csapatával rájátszásrésztvevő, sőt, egyenesen az NFC első kiemeltje, amivel teljesült az az álma, ami az utóbbi években motiválta őt.

 

sean_lee

 

„A rájátszás az a dolog, aminek mindig is a részese akartam lenni. Nagyon sok és kínkeserves sérülésből kellett kilábalnom az elmúlt évek során, de mindig ott lebegett a szemem előtt, hogy egy kivételes csapat része lehetek, akikkel lehetőségem lehet a célom elérésében. Végig ez motivált engem a nehéz időszakaimban, és most teljesült, ráadásul végre a pályán való közreműködésemmel.” – olvasható a Star-Telegram weboldalán.

 

A Packers elleni rájátszás találkozó ismerősen cseng a legtöbb Cowboys játékos fülében, hiszen két éve már megmérkőztek ugyanúgy a Divisional Roundban, Lee azonban ACL sérülés miatt lemaradt arról a meccsről, de ezúttal végig ott lehet a pályán. Szerencsére idén elkerülték a sérülések, és láthatjuk mi lett ennek az eredménye, ám az Aaron Rodgers vezette Packers ellen nem lesz egyszerű dolga.

 

 

Megosztás:
  • googleplus
  • rss
  • mail

Írta: Chester

  • Csanonimusz

    Jaylon Smith-el(nem biztos hogy jól tudom a nevét, második körben draftolta cowboys) mivan? Lehet tudni róla valamit a sérüléséről? Jövőre játszhat? Szerintetek lehet belőle még elit játékos?

  • bizonyos időközönként előkerül ez a kérdés :D a jövő évi OTA-kre már elvileg hadra fogható. Hogy milyen teljesítményre lehet képes, arról még találgatni is nehéz