PODCAST      KERESŐ

Podcast
3

Triple Coverage #40 – Elkezdődött a rájátszás

 

Végre elkezdődött a rájátszás! Mi pedig az írásos formák után beszédben is összefoglaljuk a Wild Card kör történéseit, a legérdekesebb eseményeket. Ezen kívül beszélünk majd például Beckhamék miami túrájáról (mert abból sosem elég) vagy arról hogy Vance Joseph miért kellhet ennyire a Broncosnak. Az előretekintés sem maradhat el, a podcast második fele a Divisional kör párharcairól szól és elmondjuk kiket és miért várunk győztesnek az előttünk álló hétvége programjából.

 

triplecoverage

 

Továbbra is várjuk véleményeiteket , iratkozzatok fel iTunes csatornánkra (ott is várjuk a review-kat), de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot. ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot mp3-ban. Valamiért nem megy a lejátszás az oldalon, ha az ERRE szóra kattintotok egyel feljebb és új lapon megnyitjátok, akkor elindul a lejátszás.

 

 

Megosztás:
 • googleplus
 • rss
 • mail

Írta: katonadani

 • nem tudom miért nem megy a lejátszás az oldalon, ha az “ERRE” szóra kattintotok és új fülön megnyitjátok, akkor megy….

 • Jarred

  Renningantől egy kicsit nagyobb rage-t vártam a Lions kapcsán, de végső soron igaza van abban, hogy a Lionsnak ez így is szép szezon volt ahhoz képest, hogy ki mit várt tőlük.
  Azt sajnálom, hogy warwolf véleményét nem hallhattuk a giants meccs kapcsán, biztos lett volna egy velős elemzése.

  Nekem a legjobban várt meccs egyértelműen a Falcons-Seahawks. Nem lehet tudni mire számítsunk, és mindkét csapatnak van lehetősége. Ha pedig mind a Seahawks mind a Packers nyerne, akkor megismétlődne a 2014-es NFC döntő minden szempontból. De én jobban örülnék egy Cowboys-Falcons elődöntőnek. Jobb a változatosság.

 • szemhokinsz

  valamiért úgy érzem a Steelers def összekapja magát ahogy szokta nagy meccsekre és eldönti a Főnökök elleni párharcot