Connect with us

Beharangozó

Divisional szombat

 

Most következik a szezon legjobb hétvégéje, a 4 mérkőzést láthatunk a liga krémjével, az NFL legjobb 8 csapatával! Ma összecsap a Sehawks védelem a liga legjobb támadósorával és a Seahawks támadósor a mini-Seahawks védelemmel, majd éjszaka láthatjuk a magyarok közt legnépszerűbb Patriotsot a nagyon underdog Texans ellen meccselni. A holnapi nap talán még izgalmasabb lesz, de mindent a maga idejében.

 

DIV_SZ_szeles

 

Seattle Seahawks @ Atlanta Falcons

 

Seahawks oldali beharangozó

Falcons oldali beharangozó

 

A két csapat az alapszakaszban is találkozott már, akkor drámai körülmények között, kis bírói rásegítéssel tudott nyerni a Seahawks csapata, ahonnan időközben kivált Earl Thomas, de múlt héten megmutatták, hogy bizony rájátszás-formában vannak, amitől mindenkinek illik tartani. A Falcons 540 feltett pontjával a valaha volt nyolcadik legeredményesebb offense lett az alapszakaszban, természetesen ettől is bőven lehet félnie a Hawks fanoknak és játékosoknak.

 

seaatl

 

Houston Texans @ New England Patriots

 

Texans oldali beharangozó

Patriots oldali beharangozó

 

Természetesen toronymagas esélyes a Patriots, ezt nem kell magyarázni. A Texans abban bízhat, hogy a rájátszásban bármi megtörténhet és hogy magasabb az irányítójuk a bivalyerős védelmében! No meg azt se felejtsük el, hogy az Osweiler vs Brady csatákban előbbi vezet 1-0ra!

 

houne

 

Bold Predictions

 

balentin: A Falcons-Seahawks meccsen a csapatok irányítói “furcsa szerepcserét” fognak véghez vinni. Russell Wilson beállítja/felülmúlja Matt Ryan idei legjobb számait (503 passzolt yard, 4 TD vs Panthers), míg Ryan Wilson ez évi leggyengébb statjait fogja meccselni/alulmúlni (151 yard, 0 TD, 2 INT vs Bucs.)

 

chester: A 6. fordulós Falcons@Seahawks meccsen Matt Ryan 335 yardot passzolt 3 TD mellett, mégis kikapott. Most Russell Wilson fog legalább ennyi yardot és TD passzt adni, és ő is veszíteni fog.

 

rowi: Ki más ellen, mint a Falcons, de Devin Hester pont most megiramodik majd az egyik visszahordás közben, és vagy punt return vagy kickoff return TD-t szerez. (A Seattle-nek az alapszakaszban nem volt return TD-je.)

 

Leonidasz007: Brock Osweiler idei legkevesebb passzolt yardja 131 volt, amit a NoFlyZone ellen hozott össze. Most ez alatt marad.

 

Renningan: A Falcons 600+ total yardot fog szerezni. A Seahawks átlagosan 314-et enged.

 

katonadani: Osweiler>Brady magasságban, passzolt yardokban és passzolt TD-kben is.

 

Kibeszélő most már mondhatni szokás szerint ezen cikk alatt lesz ma késő este illetve éjszaka, várunk Titeket szeretettel :)

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!