Connect with us

Hír

Baldwin: A Falcons defense nagyon jó lehet

 

Mindenki a Falcons támadósoráról beszél, amelyik a nyolcadik legtöbb pontot tette fel egy alapszakasz alatt az NFL történetben (540). Viszont a védő oldal sem rossz, a szezon utolsó 6 meccsén magasabb fokozatra kapcsoltak, majd a Seahawkst is eléggé lekorlátozták tegnap este. Doug Baldwin meg is dicsérte őket:

 

falcons1

 

“Szerintem nagyon jók lehetnek. Fiatalok és rendkívül tehetségesek. Nagyon sok atletikus, tehetséges játékosuk van. Igazából nem volt egy személy, aki kiemelkedett, inkább az erőbedobásuk volt figyelemre méltó. Nagyon, nagyon keménye játszottak, ezt pedig tisztelni kell egy csapatban.” – mondta a Seahawks kiváló elkapója, aki 80 yardig jutott a divisional körben Atlantában.

 

A Falcons tegnap este 225 passzolt és 101 futott yardon (ebből 49 Wilson) tartotta a Seahawkst, szereztek két interceptiont és egy safetyt is. Természetesen továbbra sem ez az erősebb egységük, azonban már a beharangozónkban is felhívtuk a figyelmet a rendkívül fiatal és tehetséges védelmükre, akikből – Baldwin szerint is – nagyon hamar egy nagyon jó egység lehet.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!