Connect with us

Beharangozó

Divisional vasárnap

 

A tegnapi nap sem volt rossz, de a mai mindent söpörni fog az NFL legjobb hétvégéjén! Két szuperrangadó, négy bivalyerős csapat feszül ma este egymásnak. A mérkőzéseket a Kandalló Kézműves Pubban velünk együtt nézhetitek, amennyiben foglaltatok vagy még esetleg maradt hely.

 

DIV_V_szeles

 

 

Pittsburgh Steelers @ Kansas City Chiefs

 

Steelers oldali beharangozó

Chiefs oldali beharangozó

 

A liga egyik legjobb támadósora feszül a liga egyik legjobb védelmének, egy epikus csata várható. A három B megpróbálja áttörni a többek közt Justin Houston – Marcus Peters – Eric Berry neveivel fémjelzett védelmet, ám az Arrowheadben egyáltalán nem lesz egyszerű dolguk és az is nehezíti a helyzetüket, hogy Andy Reid mestere a bye week utáni találkozóknak.

 

pitkc

 

Green Bay Packers @ Dallas Cowboys

 

Packers oldali beharangozó

Cowboys oldali beharangozó

 

Kicsúcsosodik a Divisional Round, ugyanis az első kiemelt és az alapszakaszban lehengerlő támadójátékot és effektív védelmet mutató dallasiak fogadják a megállíthatatlan formában mindenkin végigszáguldó Aaron Rodgerséket. Melyik támadósor tud több pontot feltenni a táblára? Vagy melyik védelem lesz képes megállítani az ellenfél sztárjai többször? Ezek itt a nagy kérdések.

 

gbdal

 

Bold predictions

 

balentin: Byron Jones profi karrierje során csupán egy interceptiont szerzett ideáig. A Packers elleni mérkőzésen viszont ezt a számot további kettővel toldja meg.

 

chester: Dak Prescott a Packers ellen dobta meg karrierje első interceptionjét, és a Packers ellen fogja megdobni élete első pick6-ét is.

 

rowi: Franchise playoff recordot nem boldolok a Cowboysnak futott yardok terén, mert az 338 1980-ból, de all-time második helyet igen. Ehhez 256+ yard kell a földön, a Dallas idei szezoncsúcsa 199.

 

Leonidasz007: Ismét lesz sikeres Packers hail mary

 

katonadani: Alex Smith és Dak Prescott összesen több passzolt yardot szerez majd, mint Big Ben és A-Rod együttvéve

 

Kibeszélő most már mondhatni szokás szerint ezen cikk alatt lesz ma késő este illetve éjszaka, várunk Titeket szeretettel :)

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!