Connect with us

Hír

Wilfork lehet visszavonul

 

Vince Wilfork a Patriots elleni mérkőzés után arról beszélt, hogy valószínűleg utolsó NFL meccsén lépett pályára az éjjel. Stílszerű lenne, hogy ha nem is Patriots játékosként, de Foxboroban tenne pontot a pályafutása végére.

 

screen-shot-2015-09-01-at-12-01-15-pm

 

“Szerintem az utolsó NFL mérkőzésem játszottam. Rászánom majd az időt, körbejárom a kérdést és hátradőlök, hogy tényleg vissza akarok-e vonulni. Meglátjuk. Nem tudom mennyi időbe fog telni. Ez nem változtat azon, hogy minden percét élveztem a karrieremnek, élveztem a 11 remek évet New Englandben és élveztem a 2 remek évet Texasban, lenyűgöző csapattársakkal. Nem lehettek volna jobb csapattársaim egyik helyen sem és maguk a csapatok is a legjobbak közt vannak. Ezért a két tulajdonosért mindenki imádna játszani.” -mondta Wilfork.

 

Wilfork az egyetemen is bajnok volt a Miami csapatával, majd az NFL-ben kétszeres Super Bowl-győztes lett a Patriotsszal, egyszer első csapatos All Pro-nak, ötször pedig Pro Bowlernek választották. Könnyedén lehet Hall of Famer védőfalember, ha eljön az ideje.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!