Connect with us

Hír

Jordy Nelson továbbra sem hadra fogható

Hiába reménykedik az edzői stábtól elkezdve a játékosokon keresztül, a szurkolókig mindenki a Packersnél, a csapat kiváló elkapója, Jordy Nelson sanszos, hogy az Atlanta Falcons elleni NFC döntőt is az oldalvonal mellől lesz kénytelen végigtekinteni.

 

Nelson még a Giants ellen szenvedett bordatörést. Sokáig úgy tűnt, hogy akár már a Cowboys elleni mérkőzést megelőző szombaton már edzésbe állhat, azonban a Packers végül pihentette és inaktívként jelölte meg a vasárnapi divisional round összecsapásra.

 

TY-Hilton-And-Jordy-Nelson

 

Belső sérülései már nincsenek ugyan, azért aktív, 100%-os edzésmunkára még nyilvánvalóan nem alkalmas, hiszen egyelőre még levegőt is alig bír venni fájdalom nélkül, nem még futni, így pedig azért elég kockázatos lenne a játszatása. És habár csapata legjobb elkapója volt egész évben 97 elkapással, 1257 yarddal és 14 TD-vel, egyelőre boldogulni látszik a csapat nélküle is. Allison jól szállt be harmadik opcióként mindkét rájátszás meccsen és a tight end Jared Cook is egyre nagyobb szerepet kap a Packers passzjátékában (gyakorlatilag ő juttatta NFC döntőbe a gárdát).

 

Nelson játéka a Super Bowlra már valós opció lehetne, azonban ahhoz előbb le kell győzni a Falconst vasárnap a Georgia Dome-ban, nélküle.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!