Connect with us

Hír

Witten tudja, hogy lassan lejár az ideje

 

 

Jason Witten épp most fejezte be a 14. szezonját az NFL-ben. Szerződése még további egy évre szól és könnyen lehet, hogy az lesz az utolsó éve. Hasonlóan vélekedik erről ő maga is, bár konkrétumokat még nem említett.

 

JasonWitten

 

„A 14. évemben vagyok és ahogy mindenkinek, úgy nekem is van szavatossági időm.” – mondta nyilatkozatában, majd hozzátette, hogy még nem tud semmi biztosat mondani, de ahogy minden szezon után, úgy most is mérlegeli a dolgokat. Érdekes, hogy hosszú karrierje során még egyetlen touchdown elkapása se volt a rájátszásban, egészen most vasárnap éjjelig. Balszerencséjére ezt sikerült pont egy vesztes mérkőzésen megejtenie, így ismét nem jutott konferenciadöntőbe csapatával, ahogy életében még soha. Az erre vonatkozó újságírói kérdésre a következőképpen válaszolt. „Igen én ezt tudom (hogy nem voltam még konferenciadöntőben), ez nyilvánvalóan egy olyan dolog, amire nem kell emlékeztetni, attól függetlenül mennyi elkapásod van és milyen csúcsokat döntöttél, az emberek arra fognak emlékezni, hogy ilyen napokon hogy teljesítettél és ez nehéz.”

 

Witten a mögöttünk hagyott héten 59 yarddal és touchdown elkapással vette ki a részét a szoros vereségből, de érezhető egész évi játékán, hogy megkoptak azok a bizonyos izmok. Ugyan a rutinja felülmúlhatatlan, de kár lenne tagadni, hogy már lassan egy mozgékonyabb tight end kiszoríthatja a keretből. Igaz kezei még mindig rendkívül megbízhatók, az elmúlt két szezon során neki volt a legjobb drop százaléka a tight endek között, akik legalább 30 elkapással rendelkeztek. Valószínűleg a következő szezon végén visszavonul és így nem kell úgy befejeznie a pályafutását, hogy nem kapott szerződést egyetlen csapattól se, vagy távol Dallastól érjen véget egy ilyen nagyszerű karrier.

 

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!