Connect with us

Hír

A kecske is jóllakott és a káposzta is megmaradt

 

Reggel még arról írtunk, hogy a Texans szeretné megtartani Romeo Crennelt, a csapat védőkoordinátorát. Ezt nem épp úgy sikerült elérniük, ahogy gondoltuk, viszont így két legyet ütöttek egy csapásra.

 

3224522

 

A 69 éves Crennelt ugyanis asszisztens főedzőnek nevezték ki, a védőkoordinátor pedig az a Mike Vrabel lett, aki a linebackereket edzette korábban. A 41 éves edző már tavaly is volt interjúzni a 49ers védőkoordinátori posztjára, idén a Rams pedig még főedzői interjúra is elhívta. Emellett ő lehetett volna Kyle Shanahan első számú opciója DC-nek a 49ersnél idén, de a Chargers és a Redskins is mutatott iránta érdeklődést.

 

Vrabel neve onnan lehet ismerős, hogy a Patriotsszal háromszor is Super Bowlt nyert, hiszen 2001 és 2008 között volt a csapat linebackere. 2007-ben Pro Bowler és első csapatos All-Pro is volt ráadásul. Még 1997-ben választotta ki a Steelers a harmadik körben, majd a New Englandben eltöltött hosszú évek után Kansasben vezetett le utolsó két évében. Karrierje alatt 704 tackle-t, 57 sacket, 11 interceptiont és 17 kikényszerített fumble-t hozott össze, de a támadóoldalon is feltűnt néha a gólvonal környékén, 10 elkapásával mind az összes touchdownnal végződött.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!