Connect with us

Hír

Az NFL-ben semmit nem ér a név

 

Hiába többszörös Pro Bowler, All Pro vagy kora egyik meghatározó játékosa valaki, ha sérült, ha rosszul játszik, bizony repül. A Jets, a Packers és az Eagles is megválhat egyik legnagyobb sztárjától.

 

Dallas Cowboys v Green Bay Packers

 

Sam Shields 2010-ban draftolatlanként került a ligába, viszont nagyon hamar a Packers kezdőjében találta magát és nem is játszott rosszul. Sőt, a liga egyik legjobb cornerévé nőtte ki magát, 2014-ben egy 4 éves, 39 millió dolláros szerződést kapott. Viszont karrierje hét éve során egyszer sem bírt ki 16 meccset, a 2016-os szezonban csak egyszer lépett pályára, ráadásul tiltott szerekkel is elkapták. Már csak egy év maradt a szerződéséből, 9 milliót spórolhatnának rajta, ha elküldik, ami egyre valószínűbb, hogy bekövetkezik.

 

A Jets Brandon Marshalltól köszönne el a hírek szerint, annak ellenére, hogy a játékos még a fizetéscsökkentésbe is belemenne. A hatszoros Pro Bowler elkapó 59 elkapásból 788 yardot és három TD-t gyűjtött 15 meccsen, ami konkrétan karrierje legrosszabb teljesítménye. 7,5 milliót takaríthatnának meg nélküle.

 

Az Eagles Jason Kelce-t küldené el, hisz ezzel 3,8 millió dollárt spórolhatnának. A remek center az utóbbi két évben nem találta a formáját, pedig előtte top3-as volt a posztján. Viszont még mindig egy jó játékosról beszélünk, vélhetőleg neki lesz a legkönnyebb dolga új munkát keresni, bár most már aligha lesz top10-es fizetése.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!