Connect with us

Hír

Kyle Shanahan lesz a 49ers új főedzője

 

A San Francisco 49ersé az utolsó betöltetlen főedzői állás, azonban ennek az ügynek a végére is pont kerül, hiszen a McDaniels visszalépése utáni várakozásoknak megfelelően Kyle Shanahant, a Falcons támadókoordinátorát fogják kinevezni.

 

bd285a087708e4aa95274b7a6262db3d

 

Hivatalosan csak akkor történhet meg a kinevezés, hogyha a Falcons kiesik a rájátszásból, így erre lehet, hogy február elejéig várni kell azonban minden forrás arról számol be, hogy Shanahan el fogja fogadni a 49ers többéves ajánlatát. Ezután pedig kvázi kiválaszthatja ő maga a 9ers general managerét a jelöltek közül.

 

Shanahan parádés offense-t rakott össze Atlantában, az NFL történetének nyolcadik legtöbb pontját rakták fel egy idényen belül (540), Matt Ryan MVP-formában játszott egész évben és olyan játékosokból csinált potens elkapót, mint a Bengalsnál inkább trükkös játék QB-ként tündöklő Sanu vagy a Brownstól is kivágott Gabriel. Ráadásul a running backeket is remekül használta nem csak futójátékoknál, de a passzjátékban is. Persze elég jó emberanyag volt segítségére, amihez közel sincs a 49ers kerete.

 

A 49ersnél nagyon is örülhetnek ennek, hiszen egy rendkívül kreatív támadógurut sikerült magukhoz csábítani, noha közel sem volt a legvonzóbb főedzői állás a Firscóé. Shanahan zsenialitását két játékon szemléltetve elemeztük az NFC hét játékai cikkünkben.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!