Connect with us

Playoff Ranking

SB Ranking #3

prszeles

 

Az AFC döntőben minden Ravens drukker kedvenc párosítása, avagy a bácsik szóhasználatával Cheater Bowl, a másik oldalt pedig az ördögi Mr. Hail Mary és Bandája látogat Georgia-ba. Game on!

 

1. (1.) New England Patriots

 

Bill Belichicknek több playoff győzelme van, mint Mike Tomlinnak, Dan Quinn-nek és Mike McCarthy-nak összesen, pedig sem Tomlin, sem McCarthy nem az a kimondott elsőbálozó januárban! 24-19. Ez egész reális végeredmény is lehet egyébként az AFC döntőben.

 

2. (3.) Atlanta Falcons

 

Atlantában már vasárnap délután hangoltak a Packersre, amikor a Green Bay meccsének még vége se volt. Valamit sejtettek…

 

 

3. (6.) Green Bay Packers

 

… ugyanakkor inkább felrakom, ide jó magasra Rodgerséket, mert Mr. Hail Maryvel vigyázni kell, jobb az óvatosság. Matt Ryan eddig még csak a Seahawkst verte meg a rájátszásokban, Rodgers viszont még sosem győzött Dan Quinn védelme ellen. Melyik sorozat szakad meg?

 

Addig is itt egy kedvcsináló beharangozó a vasárnapi beharangozók elé:

 

 

4. (5.) Pittsburgh Steelers

 

Szerzett TD nélkül korábban már 5 csapat is továbbjutott a rájátszásban, ami viszont a Steelersnek jó hír, hogy mindegyikük bejutott a Super Bowlba (vagy az NFL döntőbe). Az utolsó két ilyen csapat (2006 Colts, 1991 Giants) pedig meg is nyerte a Lombardi Trophyt!

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!