Connect with us

Hír

Thomas könnyen cut áldozata lehet

 

 

Julius Thomas 2 éve úgy hagyta ott a Broncost, hogy utolsó két évében, példátlan 24 touchdownt szerzett. Az épülő és rengeteg pénzel rendelkező Jaguarstól meg is kapta a maga öt éves 46 millió dolláros szerződését. Azóta azonban folyamatosan leszálló ágban van és élő szerződése ellenére cut áldozata lehet.

 

jthom

 

A Jaguarsnál eltöltött két év alatt ugyanis, összesen 736 yardot és 9 touchdownt tud felmutatni, ami szerződéséhez mérten nagyon halovány. Persze sérülések is hátráltatták ez idő, alatt, d egyértelmű, hogy új csapata nem tudja olyan hatékonyan használni képességeit és az is, hogy Manning alatt azért Julius is jobb játékosnak látszott, mint a valóság. Elsőre a kivágás elég erősnek tűnhet esetében, de ezzel a lépéssel majdnem 5 millió dollárt spórolna a csapat.

 

Én mindenesetre még talán egy év esélyt adnék neki, mert idén az egész Jaguars offense, úgy ahogy van becsődölt, így pedig nehéz villogni. Jövőre új vezetőedzővel, egy fejlődő Bortlesszel úja neki lehet állni Thomas beépítésének is.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!