Connect with us

Hír

Evans még nem gondolkodik a hosszabbításon

 

Mike Evans a Bucs Pro Bowler elkapója idén fejezte be a harmadik szezonját, tehát a szabályok szerint már akár kaphatna új szerződést. Azonban ő ezen nem izgul, és egyelőre azon van, hogy segítse a csapatot és minél többet nyerjenek. Ehhez pedig igazság szerint nem kell egy hatalmas elkapó szerződés.

 

mike-evans-nfl-tampa-bay-buccaneers-st.-louis-rams1-590x900

 

A 2014-es draft brutálisan jó volt elkapók terén. Sammy Watkins, Mike Evans, Odell Bekcham, Brandin Cooks, Kelvin Bejnamin, csak hogy az első körösöket említsük. Közülük is kiemelkedik OBJ és ugye Evans, akik akár már most megkaphatnák a nagy pénzt, Evans például három év alatt három 1000 yardos és két 12 TD-s szezont hozott. Viszont a csapatnak nem érdeke, hogy most hosszabbítsanak vele.

 

Evans 2017-ben 4,6 millió dollárt fog keresni. A Bucs pedig bizonyára lehívja majd az ötödik éves opciót, ami 12-13 milliót fog érni, tehát legrosszabb esetben is két évre 18 millióért fog Evans játszani. Ami még mindig jobb, mint az évi 15 millió dollár, ennyit keres ugyanis AJ Green, a liga legjobban fizetett elkapója.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!