Connect with us

Hír

Chris Harris meglepetéseket vár Elwaytől

 

John Elway General Manageri tevékenysége az utóbbi években elég példa nélküli. Na, nem csak azért mert jól draftol vagy igazol a csapat, hanem mert ha valaki nem érdemli meg a nagy pénzt vagy kockáztatni kell, akkor kőkeményen kitart az elvei és a csapat érdekei mellett. Nem véletlen, hogy a Broncos csapatából a sikertelennek mondható 2016-os szezon után is sokan maradéktalanul bíznak benne.

 

nfl_a_elway_d1_576

 

Pár hete Talib nyilatkozta, hogy bízik Elway döntéseiben és nem különösebben izgul, hogy alakul a csapat rostere a következő szezonra, ezúttal pedig a csapat másik All Pro cornere Chris Harris is bizakodóan beszélt. „Mikor közeledik a szabadügynökpiac, mind tudjuk, hogy Elway majd okoz néhány „robbanást.”

 

Rég volt már a Broncosnak nyugodt offseasonje és egyelőre ez sem tűnik annak. Siemian nem tudta megszilárdítani helyét a kezdő irányító helyén, Lynch pedig még nem kész átvenni a stafétát. Így Tony Romo neve rögtön felmerült a csapattal kapcsolatban, de védelmi oldalon is várható változás. Annál is inkább, mert a csapat edzői köre nagymértékben kicserélődött, az újak pedig valószínűleg szeretnék a saját képükre alakítani a csapatot.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!