Connect with us

Hír

A Super Bowl tele lesz ex-Browns játékosokkal

 

A Browns sosem járt még a Super Bowlban, most azonban nagyon is közel kerültek hozzá. No nem az 1-15-ös szezonjuk miatt, hanem mivel több ex-játékosuk is képviseli a csapatot Houstonban a nagydöntőn.

 

Öt olyan játékos is van a Patriots és a Falcons 53-as keretében, aki korábban a Cleveland Browns tagja volt, ez holtversenyben a legtöbb a Redskinsszel. Ők Dion Lewis, Jabaal Sheard és Barkevious Mingo a Patriots oldaláról, illetve Taylor Gabriel és Alex Mack a Falcons keretében.

 

7579104

 

Dion Lewis egy csere keretében érkezett a Brownshoz, nagy reményeket fűztek hozzá, azonban egyből IR-re került egy sérülés miatt, vezetőégcsere után pedig ő is lapátra került. Sheard és Mingo második és első körös játékosok voltak, Sheard szabadügynökként, Mingo egy csere után került New Englandbe.

 

Alex Mack első körös játékos volt és megunta a sok sikertelenséget és folyamatos változást, így felbontotta a szerződését és távozott Atlantába. Gabriel még egy korábbi Browns-rezsim draftoltja volt és mivel idén 4 elkapót is kiválasztottak a játékosbörzén, így inkább kivágták. A Falcons pedig köszönte szépen.

 

Azonban itt nincs vége a történetnek. Közvetetten ugyan, de Julio Jones sztorija is idetartozik, hiszen a 2011-es NFL Drafton a Falcons egy hatalmas üzletet kötött a Brownsszal, ugyanis a 27. helyről a 6.-ra ugrottak fel, hogy megszerezzék a kiváló elkapót. A Browns kapott két első, egy második és két negyedik kört cserébe, de ezekből a következő játékosokat választották: Phil Taylor, Greg Little,  Owen Marecic, Brandon Weeden és Trend Richardson.

 

6272e7e8a4e93fe1854fdb090bc8e26a_crop_exact

 

Sőt, még itt sincs vége a történetnek. Ugyanis nem csak korábbi Browns-játékosok, de edzők is részt vesznek majd az 51. Super Bowlon. Ilyen Kyle Shanahan, aki utolsó meccsére készül a Falcons támadókoordinátoraként, ugyanis a 49ers főedzője lesz ezután. Bill Belichick  pedig a Cleveland főedzője volt 1991-től 1995-ig.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!