Connect with us

Hír

Az Eaglesnél kikérik Wentz véleményét a holtszezonban

 

Tavaly az Eagles ugyebár előbb hosszabbított Bradforddal, majd draftolta 1/2-n Wentzet, ezen pedig Bradford és ügynöke kissé megsértődött, hiszen elvárták volna, hogy tudassák velük a csapat terveit. Idén teljesen más a helyzet, az Eagles valamilyen szinten szeretné bevonni a szabadügynök-igazolások döntéshelyzeteibe a franchise fiatal irányítóját. Howie Roseman ugyanis elmondta, hogy szeretnék hallani Wentz véleményét, főleg olyan játékosokkal kapcsolatban, akik az ő passzait kapnák el.

 

“Nagyon jó lenne, ha ide lehetne hívni játékosokat és dobálhatnánk nekik. Ez elképesztő lenne, de ez nem így működik a liga szabályai miatt. De mi úgy vagyunk vele, hogy biztosak szeretnénk lenni, hogy Carson egyetért velünk néhány dologban… valószínűleg inkább a szabadügynök-piaccal kapcsolatban, mintsem a drafttal, mivel nagyon nehéz neki képben lennie a prospectekkel.”

 

AP_16323562168137_1.f969b485.fill-735x490

 

Rosemant arról is kérdezték, hogy milyen Wentz a színfalak mögött:

 

“Elképesztő munkamorálja van. Mindig az épületben van. Nagyon jó vezetői képességei vannak. Nagyon várjuk, hogy rányomja a saját bélyegét a csapatra egy vezetői oldalról, mert ez megvan benne. Megvan benne a lazaság, az önbizalom és rendkívül okos.”

 

 

Roseman már korábban világossá tette, hogy Wentz köré fognak építeni, úgyhogy logikus lépés kikérni az irányító véleményét, hogy szerintem mennyire illene egy-egy játékos a rendszerbe. Figyelembe véve, hogy mennyire kevés segítsége volt 2016-ban, még lehet, hogy jobbá is teszi a kiválasztási rendszert.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!