About the author

Related Articles

 • bg

  még mindig nem látom hol hibáztak. szabadnapjuk volt, lementek kicsit lazulni, pihenni. nem drogoztak, nem itták le magukat (az is lehet, hogy de, de az vesse az első követ..). nem ezen múlt a meccs, ha otthon körmölik a kívülről ismert playbookot, vagy elkapásokat gyakorolgatnak, akkor sem alakul másképp a meccs szerintem.

 • Tomka

  Pontosan. Csak valamiből hírt kell csinálni.

 • alapvetően persze szabadnapjuk volt, de edzőként nem szeretném ha PO meccs előtt elugranának Miamiba a játékosaim, mégha szabad is nekik.

  Azért repülőút nem rövid oda-vissza, plusz lemennek a melegbe, onnan vissza a hidegbe, ki tudja mit csináltak a hajón is (állítólag volt adderrall meg fű is, aztán persze ők lehet nem fogyasztottak semmit). Nem hatalmas probléma ez, de jól semmiképp nem jöhettek ki a dologból.

  Nemrég fejeztük be a podcastünk, volt szó erről is benne, hamarosan feltöltöm majd :)

 • Robert Pozsonyi

  Ott hibáztak, hogy a médiafelhajtás amit okoztak vele az biztosan betett a felkészülésüknek

 • bg

  egy hosszú és fárasztó szezon után akár jól is kijöhetnek ebből, ha lazítottak kicsit, jót tesz a testnek meg az agynak is.

  nyiilván nem azt mondom, hogy edző szemszögéből ennek örültem volna a legjobban, nem pedig más programnak, de elég nevetséges ez a felhajtás akörül, hogy pár játékos együtt a szabadnapjukat miamiban töltötték. szerintem plusz pozitívum, hogy együtt mentek.

 • bg

  ez inkább a mádia hibája :) ha nincs a fotó róla, nincs a felhajtás sem.

 • szóval az ő hibájuk, ők tették fel a fotót :D

 • bg

  végülis oké :) eli hibája :D

 • menjenek együtt bowlingozni :D

  miami utakra meg ott van a holtszezonban fél év szinte, ezt a max 4 hetet még kibírhatták volna. De mondom, hatalmas problémám nincs vele, meg ha nyernek tök mindegy, de jól nem igazán jöhettek volna ki belőle.

 • bg

  minek várjanak 4 hetet, már mehetnek is vissza :-P

 • Robert Pozsonyi

  Egész nyáron le lehet menni Miamiba és senkit sem érdekel. 1 héttel Wild Card meccs előtt mire számítottak? :) Lásd Tony Romo és Jessica Simpson

  A média dolga hogy lehozza ha valami érdekes, nem a média hibája ha olyat hoz le amit lehet nem kellene mert felhajtás lesz belőle, a média a felhajtásból él

 • pritek

  A profizmus ott mutatkozik meg, hogy ilyenbe azért nem mész bele, mert ez lesz a vége.
  Semmi olyan dolog nincs Miamiban amit ne találnának meg New Yorkban ha szét akarják csapni magukat.

 • meleg mondjuk nincs így január elején :D

 • Jarred

  Őszintén szólva szerintem ebben olyan túl sok kritizálni való nincs. Ha ők így látták jónak, akkor ez van. A csapat, és az edzők nyílván elbeszélgettek velük erről, hogy nem örülnek neki stb. De ha tényleg csak annyi volt, hogy napoztak egyet, akkor szerintem nem érdemelnek ezért mástól szidást csak az edzőktől.

  Viszont amit Beckam a meccs után csinált az már más eset. El kell tudni viselni a vereséget, és nem falakat törni, meg randalírozni. Aki erre nem képes, az mentálisan nem áll készen arra hogy a csapata vezére/arca lehessen, és mint ilyet a csapatnak meg kell büntetni, mert az ilyen szintű kirohanások csak a kárukra vannak. Mind a csapatmorál, mind az utána jövő médiafelhajtás miatt is.

 • Debreceni József

  Ha én dollármilliókat fizetnék valakiknek hogy az üzletem fellendítéséhez hozzájáruljanak ( mert tévedés ne essék, a foci az üzlet) és így viselkednének a legfontosabb “meeting” előtt és után, ami miatt akár az üzletet is bukhattuk, kurva pipa lennék. Előttem biztos nem állnának meg. A komplett csapat egész éves kemény munkáját lehúzták a retyón. Ne legyünk már annyira naívak hogy azt higyjük a srácok csak napozni mentek…

 • busoka

  Szerintem nem a Miami túra volt a gond, hanem, hogy verették magukat a hidegben, hogy milyen kemény csávók, rövidgatyóban félmeztelenül melegítenek be, meg nem öltöznek fel a hideg ellen a meccsen sem – oszt kiderült, hogy mégsem bírják olyan jól a hideget. Szerintem itt az edzők is hibáztak, hogy ezt hagyták.

 • pritek

  Arra gondoltam, hogy pia, drog, party van dögivel New Yorkban is. Ha csapatni akarják, akkor azt meg tudják ott is tenni. Az, hogy ez primitívség, már más kérdés. Önmagában egy miami-i utazás nem hiszem, hogy gond lenne. Az pedig már más kérdés, hogy a sikít a helyzetről, hogy nem a nap miatt mentek oda a gyerekek.

 • combat

  Ha ezt így fogod fel, akkor a srácokat szerintem igencsak megdícsérheted ezek után. Mint tudjuk a negatív reklám is reklám, és gyakorlatilag ég a közösségi média kiruccanásuk miatt. Fele ennyi tweet, hozzászólás, cikk nem lenne ha csak simán kikapnak.Szóval ez speciel üzlet szinten pont megérte szerintem.

 • combat

  Csak nekem fura ebben az egészben, hogy az edzők meg a csapat igazából semmit nem reagált? Sem arra, hogy leugrottak bulizni, sem arra, hogy ki rakták a fotót, sem arra, amik a meccs után történtek. Nem tudom szerintem ha hibáztak is a srácok amikor bulizni mentek, az edzők nagyobbat hibáztak amikor nem tudták helyes irányba terelegetni őket, pont az ilyen hülyeségek elkerülésére kellene figyelniük. Ráadáasul a történtek után sem hallani semmit, hogy jól elővették a srácokat, vagy példát statuáltak vagy bármi.
  Más csapatoknál azért mást látunk (Pats; Panthers…)

 • meccs után azért reagáltak, pl hogy fel kellene nőnie OBJ-nek, stb

 • combat

  Most nincs előttem pontosan de mintha a GM teregette volna ki a sajtónak, hogy miről beszélgetett OBJ-val.
  Egyrészt szerintem ez se volt szerencsés, másrészt továbbra sem az edzők léptek közbe. Lehet mutogatni a játékosokra, hogy persze mert elmentek bulizni, de egyrészt ezt hagyták másrészt a QB (aki még is csak egy vezető szerep az öltözőbe) még poénkodik is a dologgal. Ráadásul esső után köpönyeg, mindenki tudja hogy OBJ primadonna, talán már korábban meg kellett volna történnie ennek a beszélgetésnek.
  Szóval szerintem az edző és a csapat feladata, hogy az olyan sztárokat mint mondjuk OBJ kordában tartsa. A srác szupersztár volt már egyetemen is aztán az NFL-ben pláne az lett. Azt se tudja milyen a való világ. Persze hogy jönnek a sztár allürök. Viszont ahogy a csapatban is mondták nem hülye, nem Manziel. Pont ezért kéne vele leülni elbeszélgetni, ha kell akkor büntetni is. Csak az a baj hogy mindenki sztár ként kezeli, az edzői is.
  Egyáltatlán ez az egész túl van lihegve. Nem ezen múlt. Viszont most akkor ki kéne állnia a vezetőségnek is és megvédeni a srácot, meg közben elmagyarázni neki, hogy mit tehet meg nem tehet meg az ember, meg hogy, hogy ne fessünk magunkra céltáblát.

 • Debreceni József

  Kivéve ha nyernek. Mert mondjuk tényleg ezen ment el a meccs. Ezt már nem fogjuk megtudni. De én azért kétlem hogy csak simán süttették a hasukat, ahogy azt fentebb is írtam. Hogy nem ezen múlt-e? Eli kitünöen játszott, a DEF is elég sokáig állta a sarat. A futás nem nagyon ment és az elkapók akik kicsit elmentek lazulni állandóan elejtegették a labdát. Ha nekem most választanom kéne hogy a lámpaláz miatt vagy a “miami napsütés” okán voltak formán kívül, én a másodikra szavazok. Egy profi nem így viselkedik, legyen akárhány éves. Hogy most ebben vaskosan benne vannak az edzök meg a GM is, azt nem vitatom.

 • atis123Juve

  Eddig ez az akklimatizálódás az egyetlen értelmes érv, amit hallottam ellene. Bár lehet hogy csak hozni akartak egy pár zsák meleget. :D Mindenesetre aki versenyszerűen sportolt az tudja, hogy úgyis a meccs előtti utolsó pár óra számit a fókusz szempontjából igazán. Hiába jár egész hétvégén a meccsen az agyad, ha a meccs előtti órában nem tudsz ráhangolódni kellően. Tehát ha nem csapatták szét az agyukat, akkor ez nem gond. Plusz egy profinak azért profi hogy a kellő pillanatban koncentrál t száz százalékban. Beckham meg lehet primadonna, de megvan benne az ösztönös versenyszelkem, az ilyen emberek pedig ahogy ellenfél közelébe kerülnek, azonnal csak a győzni akarás van. Nyilván akik extra klasszisok ilyenkor is videóznak, de szerintem itt nem segített volna. Edzői meg QB szinten lettek megverve.

2017 Fűzővel Kifelé! Impresszum     Infinety hirdetés   Kapcsolattartó: Veres Annamária