Connect with us

Hír

Brady megvédte Beckhaméket

 

 

Az utóbbi napok, még a rájátszás-mérkőzéseknél is nagyobb port kavaró történése a New York Giants elkapóinak kiruccanása volt Miamiba. A kiesés után jó sokan elővették a játékosokat, főleg Beckhamet, hogy felelőtlenség volt életük egyik legfontosabb mérkőzése előtt ez a túra. A felszólalok között több jelenlegi NFL játékos is van, ilyen a Patriots irányítója, Tom Brady, aki élete 32. playoffszereplésére készül.

 

tombrady

 

 

„Amikor fiatal voltam, rengeteg dolgot csináltam, amiről már azt kívánom, bár ne tettem volna. Ez egy trükkös helyzet, mindenki szereti kihasználni a szabadnapjait. Mikor fiatal vagy, még nincs meg a kellő tapasztalatod mindig a legjobb döntést hozni, ha megvan a lehetőséged dolgokra, csak örülsz neki és próbálod megragadni az élményeket.”

 

Nyilván a tapasztalata össze sem hasonlítható a Giants elkapókéval rájátszás rutin terén, és ő maga félig-meddig bevallotta, hogy könnyű ilyen meggondolatlanságot cselekedni. Még az NFL egyik legmeggondoltabb és legprofibb játékosa is elismeri, hogy az emberek néha hibáznak és ezekből a hibákból később tanulnak. Persze ezektől a dolgoktól eltekintve Beckhamék hibáztak és ezt jobb, ha ők is tudják. Azt a médiacirkuszt és szemrehányás-cunamit amit kapnak, viszont nem érdemlik meg. A legnagyobb büntetést már úgyis megkapták.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!