Connect with us

Hír

Bruce Arians jövőre is maradna a Cardinals vezetőedzője

 

Noha az idei szezon hatalmas csalódás volt a Cardinals szurkolók számára, Bruce Arains továbbra is lelkesen készül a következő szezonra. Pedig egyes pletykák szerint az sem kizárt, hogy a visszavonulás mellett dönt a szezon végeztével.

 

bruce_arians

 

NFL-hez közeli források szerint a pletykák elég alaptalanok, mégse zárnák ki teljesen ezt a lehetőséget. Bruce Arians egészségi állapota ugyanis többször is rossz volt a szezonban, és a felesége jobban örülne, ha hagyná a rengeteg stresszel járó közeget, és szögre akasztaná a playbookot – egy nő szava pedig gyakran nagy úr. Illetve még arra alapoznak, hogy Arians egyszer már elméletileg visszavonult, de végül elvállalta a Colts OC állását, majd később a Cardinals vezetőedzője lett. Ha ez nem elég, még a SB esélyesként várt 2016-os szezont is negatív mérleggel sikerül befejezniük, ami nem az idős mester megítélésének kedvez.

 

Arains azonban nem gondolkodik a visszavonuláson, és már a soron következő Scouting Combine-ra készül az edzői stábjával, majd a további offseason programokat is a Cardinals vezetőedzőjeként képzeli el. A sajtótájékoztatókon mondottak alapján sem arra következtet az ember, hogy Arians otthagyná a csapatot, és a Cardinals sem hajlik a közös munka megszakítására – egyelőre. Minden esetre a 64 éves vezetőedző feje fölött ott vannak a sötét fellegek, amik könnyen megváltoztathatják a helyzetet, de reméljük, ezekre nem kerül sor.

 

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!