Connect with us

Hír

December legjobbjai

 

Megvannak az alapszakasz utolsó hónapjának legjobb játékosai:

 

AFC

 

A legjobb támadó Le’Veon Bell lett, aki 110 futásból 569 yardot és négy TD-t, valamint 18 elkapásból további 179 yardot és egy TD-t gyűjtött.

 

gettyimages-460751794

 

A legjobb védő a Texans safety Quintin Demps lett, aki alappillére a liga legkevesebb yardját engedő védelmének, ráadásul az utóbbi négy meccs mindegyikén szerzett egy INT-t, amivel három győzelemhez és csoportgyőzelemhez segítette a csapatát.

 

A legjobb ST játékos nyilván Tyreek Hill lett, akinek két punt return TD-je és két futott TD-je volt az utóbbi négy meccsen, ráadásul a 95 yardos punt returnje franchise rekord.

 

A legjobb rookie Joey Bosa lett, köszönhetően többek között annak, hogy az utóbbi öt meccsén egyaránt ért el sacket, összesen pedig hatot jegyzett.

 

NFC

 

A legjobb támadó nem meglepő módon Aaron Rodgers lett (mondjuk Matt Ryan is lehetett volna). Öt meccset nyert vele a csapat, ezeken 13 TD-t adott interception nélkül, a passer ratingje pedig átlagban 126,8-as volt. Elit.

 

A legjobb védő Vic Beasley lett, aki hat sacket és 2 kiharcolt fumble-t jegyzett az utolsó öt meccsen. Ezek között volt egy három sackes meccse is, nem mellékesen pedig ő lett idén a sack-király.

 

A legjobb speciális egység játékos a Rams punter Johnny Hekker lett, aki zseniálisan puntolt nemcsak most, hanem egész évben. Mondjuk a Rams offense-zel volt is esélye gyakorolni.

 

A legjobb újonc pedig a futó Jordan Howard lett, aki átlagban lenyomta Zeke Elliotot is, a Dallas támadófala mögött pedig akár még dominánsabb is lehetett volna. 547 futott yardja volt öt meccs alatt, négy TD-vel, pedig nem nagyon segítette senki a dolgát. 5,6 yardos átlaggal futott, nem az ő sara volt, hogy ötből csak egyszer nyert a Bears.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!