Connect with us

Hír

Jay Ajayi: tiszteljenek minket!

 

A Steelers hét meccses győzelmi sorozatban van, rendelkezésére áll az összes sztár támadója, hazai pályán játssza az első playoff meccsét, míg a Dolphins az utolsó héten simán kikapott a Patriotstól, ráadásul a kezdő irányítója mellett néhányat a legjobb védői közül is nélkülözniük kell. Érthető, hogy a Steelers a favorit és hogy mindenki a Bell-Brown-Ben trióról beszél, azonban a Dolphins futó Jay Ajayi szerint ezek az emberek hibásan nem fordítanak elég figyelmet a Dolphins offense-re:

 

Rengeteg hallunk az ellenfélről és arról, milyen játékosaik vannak. De az ugye leesett, hogy nekünk is vannak játékosaink? Akik magas szinten játszanak és villogtatják a képességeiket? Itt az ideje, hogy az emberek tiszteletet mutassanak a mi támadóink előtt is.” – mondta a játékos a Miami Herald szerint.

 

Pittsburgh Steelers vs. Miami Dolphins

 

Tény, a Dolphinsnak is van pár kiváló támadója. Köztük van Ajayi is, aki 12 meccsen kezdett, de ezek alatt 1197 yardot és hét TD-t futott, ráadásul három meccsen is átlépte a 200+ futott yardot. Az egyik közülük ráadásul a Steelers elleni volt, ahol 25 futásból 204 yard és két TD jött össze neki, tehát nyilván szeretne némi figyelmet. Vagy ott van Jarvis Landry, aki 94 elkapással és 1136 yarddal jelentkezett idén. Mondjuk ez még mindig nem a Steelers támadóinak szintje, de ettől függetlenül nekik is jár az elismerés.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!