Connect with us

Hír

Koordinátor cserék várhatóak Clevelandben

 

Ahogy az várható volt, egy 1-15-ös szezont nem lehet hulló fejek nélkül átvészelni, mégis csak az egyik volt tudatos a Browns részéről.

 

ray_horton

 

A Browns védelme semennyit sem fejlődött tavaly óta, még mindig a liga egyik legrosszabban teljesítő egységét alkotják, főleg futás ellen. Ezek után nem meglepő, ha az eddigi védőkoordinátor, Ray Horton leváltásán gondolkodnak, amire meg is van a kiszemeltjük. Az új védőkoordinátor a Rams jelenlegi DC-je, Gregg Williams lehet. Még egyik lépés sem történt meg hivatalosan, de felvetne egy kis érdekességet. A Browns meg jelenleg 3-4-es sémát használ, Williams viszont egy 4-3-as védelemre specializálódott edző, és utóbbi felállásba talán jobban passzolnának a Browns keretében lévő játékosok, valószínűleg ez lehet a fő szempont az új edző választásakor.

 

A támadósor sem volt valami hatékony, viszont ott meg voltak elégedve Pep Hamilton munkájával. Marasztalnák a jelenlegi támadókoordinátort (aki egyben assistant head coach és irányítóedző is egyben), ő viszont inkább egyetemi szinten folytatná a karrierjét. A kérője nem más, mint Jim Harbaugh Michiganje, akinek kérésére Hamilton is igent mondana, hiszen korábban a Stanford egyetemen már dolgozott együtt ez a páros.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!