About the author

Related Articles

 • hátőőő… ez a cikk sok hűhó semmiért, sorry :D Most akkor szoros meccsnek számít az is, ha a legalább két labdabirtoklással vezet egy csapat és a másik garbage time-ban (az utolsó másodpercekre) feljön egy labdabirtoklásra?

 • György Márk Kis
 • zg

  Ennek a cikknek tényleg semmi értelme.
  Csak egy példa:
  Ha egy csapat simán vezet, akkor az ellenfél nyomul a 4. kiisérletekre, meghagyják nekik a kozépső passzokat, hogy pörögjön az óra. Nem számiit ha faragnak a hátrányból, és szoros lesz az eredmény mert már nincs idejuk megnyerni a meccset.
  Az elonyben levő csapat biztonsági futásokat hiiv szintén órapörgetés miatt.
  Szóval sok meccsnél NEM igaz, hogy “a labda pattanhatott volna máshogy”

 • szulfid

  Hát igen. Szívesen olvasnék egy cikket, ahol meccsekre lebontva nézik meg melyik volt tényleg szoros. Én, mint packers szurker nem egy meccsre emlékszek, ahol garbage timbeban feljött az ellen egy labdabirtokláson belülre, de egy pillanatra sem volt kétséges, hogy ki nyer végül.
  De ez valószínűleg nagyon komoly meló lenne, és ha jól tudom a srácok ezt az egészet ingyen csinálják szal örüljünk, hogy jön a kontent.

 • Buják

  :) :) Sok a ha…
  A tény pedig az, hogy a kitartóbb, jobb, szerencsésebb csapatok nyernek több meccset.

 • pritek

  Arians az első évében nagyon hangsúlyozta, a szezon után, hogy nem elég végig vezetni, meg kell tanulni be is fejezni a meccseket. Két évig nekünk jöttek a szoros meccsek, ott volt a rájátszás. Idén már szezon közben a legfőbb problémának jelölte meg, hogy idén nem tudjuk megnyerni a szoros meccseket. A cikk kiváló példa ennek az igazolására.

2017 Fűzővel Kifelé! Impresszum     Infinety hirdetés   Kapcsolattartó: Veres Annamária