About the author

Related Articles

 • whateva

  Kikben láttok potenciált, hogy el merné vállalni az amúgy is forró pozit a 9ers-nél? Nem túl vonzó hely mostanság San Francisco főedzői körökben, ráadásul a csapat is az egyik leggyengébb a ligában. Mennyire lenne valószínű, hogy mondjuk Josh McDaniels rábólint a felkérésre, amennyiben ráesik a választás? Hogyan befolyásolja ezt a GM kérdés ott? Egyáltalán valaki szeretne a “felkapottabb” kordinátorok közül ott edzősködni? Hű, elég sok lett így egyszerre :D

 • realface

  Pedig Josh McDanielsnél, különböző hírforrások (pl.NFL Network) szerint, pont a Niners élvez elsőbbséget a többi interjura hívó csapattal szemben. A niners gazdasági stabilitása, kiváló draft poziciója és a jókora Cap Space, szinte minden fiatal és ambiciózus edző számára remek indulást biztosítana egy hosszútávú munkához.

 • McDanielsnek állítólag ez az eső számú opciója, tetszene neki az újjáépítés projekt és h magának választhat pl QBt meg mindent. GM-nek meg elvileg az ESPN szakértője, Louis Riddick menne vele.

  Egyik sem biztos még nyilván (meg az összekapcsolásuk sem), de erről lehet olvasni és hallani több helyről is

 • realface

  Jelen állás szerint, ha a magasan legesélyesebb Louis Riddick lesz az új GM a “ninersnél” (ami igen valószínű) akkor Josh McDanielst kérné fel HC-nak. A benfentesek szerint, McDanielsnek kimondottan tetszene a Riddickel való közös munka, különösen, hogy számára amugy is San Francisco élvez első számú prioritást a többi csapattal szemben. A niners gazdasági stabilitása, kiváló draft poziciója és a jókora Cap Space remek indulást biztosítana egy hosszútávú munkához.

 • syddy1

  és HA így alakulna, és jónak is bizonyulna a fit, szerinted mennyi idő lenne, mire a 49ers-ből ismét versenyképes csapatot kovácsolnak?

 • hát ezt nehéz megmondani, 3 év minimum, de ahhoz folyamatosan jó draftok és FA tevékenységek is kellenek

 • syddy1

  jó draft, FA tevékenység… ezeket is régen hallottam… :D (amúgy a Giants példájára gondolva reménykedem töretlenül egy védelemben, a pénz megvan hozzá elvileg)

 • Chriss

  Remélem így lesz

2017 Fűzővel Kifelé! Impresszum     Infinety hirdetés   Kapcsolattartó: Veres Annamária