Connect with us

Hír

Pagano állása mégis veszélyben?

 

A Colts tulajdonosa, Jim Irsay elmondta Ryan Grigson general manager menesztésekor, hogy a csapat jelenlegi főedzője, Chuck Pagano marad 2017-ben is az edző, habár ez akkor sem tűnt túl magabiztosnak, hiszen GM hiányában ez azért kérdőjeles lehet. Most pedig még inkább rezeg a pad Pagano alatt.

 

A Colts ugyanis tegnap befejezte a 6 general manager jelölt első interjúit és egy ki is emelkedett közülük, Chris Ballard, aki a Chiefsnél a Director of Football Operations posztot látja el, ő ma második interjún vesz részt Indianapolisban. Ballard már a 49ersnél is esélyes volt, ám inkább úgy döntött, visszalép.

 

chi-greg-gabriel-chris-ballard-ryan-pace-20150108

 

Az biztos, hogy nem lenne meglepő, hogyha egy top GM-jelölt – aki más állásokat visszautasított már – a saját maga által választott edzővel szeretne együtt dolgozni és nem egy tulajdonos által ráerőszakolt főedzővel, aki egyébként az utóbbi pár évben nem is tett le sokat az asztalra. Jöttek is egyébként már olyan híresztelések, hogy Ballard nem szeretné, hogy Pagano legyen alatta a főedző, inkább vinné magával Kansasből a sokra tartott speciális egység koordinátort, Dave Toubot.

 

Úgyhogy Irsaynek valószínűleg döntenie kell majd Pagano és Ballard között, ami mindenképp érdekes helyzetet szül Indianapolisban. Habár egy bizonyos Andrew Luck még akár felül is írhatja ezeket a prioritásokat és miatta akár Ballard bele is mehet Pagano megtartásába, de erre van talán a kevesebb esély.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!